About

26000974_1997458297180256_368538144884540555_n

Ik ben Jessica, 29 jaar jong. Dat ik dus eind volgend jaar 30 word, wil ik het niet over hebben. Ik woon in Breda, maar heb ook zeker wat Rotterdams temperament in me, als ik andere moet geloven. Ik ben inmiddels alweer 11 jaar samen met CornΓ©, waarvan 4 jaar getrouwd! Samen hebben we een zoontje Kyan en een dochtertje Skye. En nummero 3 is oooon his way! 3 kids in 4 jaar tijd.
En ik neem je graag mee in mijn leven als moeder van (bijna) 3 kinderen. Genoeg om over te schrijven!

Ik hou van persoonlijke updates schrijven en raak soms niet uitgepraat over mijn kinderen. Logisch toch?
Verder kan je veel shoplogs verwachten, want kinderkleding is nou eenmaal veel te leuk en shoppen is mijn grootste hobby! Haha!
Ook houd ik erg van make-up, sommige mensen vinden me een hoarder, ik vind het wel meevallen! :p Ik speel graag met make-up, en ben dol op (felle) lipsticks.

Ik kan niet zonder muziek, er staat hier in huis altijd wel de radio/youtube aan. Ik ben een groot fan van Lady Gaga! Mensen noemde me vroeger ook vaak Gaga, ik had toen spierwit haar en een pony, dus ik snapte de link wel. En stiekem vond ik het wel leuk! Ik ging niet voor niks met carnaval als Lady Gaga.

20171130_092748.jpg

Zo! Je weet wat meer over mij, en als je denk, ik wil meer weten.. Volg me dan op de socials, want daar ben ik zeker actief!

Liefs Jessica! ❀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s