38 weken zwanger, laatste update!

IMG_20180213_133022_036

Ik typ dit op de dag dat ik 38 weken zwanger ben! EN de laatste hele dag dat ik zwanger ben. En dat voelt zo extreem raar. Ik ben al een hele dag emotioneel, wil dat deze dag heel lang duurt en tegelijkertijd dat deze dag snel om is.

We weten nu al eventjes dat je morgen hoogstwaarschijnlijk geboren wordt en dat blijft ergens een raar idee. Ik vind het een dubbele dag want ik ben er zo ver klaar mee. De pijn is ondragelijk, en dan druk ik het nog zacht uit. Ik kan eigenlijk niks meer, ook al wil ik nog zoveel. Ik ben helemaal op, oververmoeid en kan gewoon écht niet meer. Dit en nog wat privé dingen maakte het dat ik door de verloskundige doorgestuurd werd naar de gynaecoloog. Die besloot gelukkig al heel snel dat ik zo niet verder kon en moest lopen. Niet vanwege de bekkenklachten, niet vanwege de extreme pijn en vermoeidheid en ik zat gewoon met mezelf behoorlijk in de knoop.

Vrijdag bleef ik een nachtje in het ziekenhuis slapen, even proberen bij te tanken en wat energie verzamelen voor de bevalling. Ik werd helaas wel een paar keer wakker, want Jezus wat is er een droge lucht daar in het ziekenhuis. Ik heb gewoon een heel flesje water die nacht opgedronken haha.
Die zaterdagochtend voelde ik me meer super duizelig en suf dan bijgetankt, maar lekker was het wel even.

IMG_20180210_135141_420

Die week was er al bij de verloskundige naar voren gekomen dat het zo niet langer ging en dat een inleiding de beste oplossing zou zijn. Ook de gynaecoloog beaamde dit gelukkig in het ziekenhuis en zo werd de inleiding gepland. Dinsdag avond zou er een ballon geplaatst worden en de dag erna mocht ik me melden voor de inleiding.

En zo zitten we dus op deze dag, dinsdag 13 februari deze blog te typen. Met tranen. Veel tranen. Want ook al kan ik niet wachten om mijn ventje in mijn armen te houden, deze zwangerschap ging snel. Heel snel. Hij was zowel lichamelijk als geestelijk erg zwaar.Ik had meer downs dan ups. En toch, toch heb ik er van genoten. Die heerlijke schopjes, mijn groeiende buik. Mijn lichaam die een 3de zwangerschap zwaar vond, maar het wel mooi volbracht tot 38 weken.

img_20180208_105743_003.jpg

De keuze om 3 kids te krijgen is goed zo en zo sluit ik vandaag ook deze zwangerschap af. Op naar nieuwe avondturen als gezin van 5.. 5!!!!
Een droom die ik altijd al had, die uit komt. Vanaf morgen. Morgen word weer 1 van de mooiste dagen uit mijn leven… ❤

Ik geniet nog heel even van zijn heerlijke (pijnlijke) gedraai in mijn buik. Een laatste keer dat zijn voetjes uitsteken en ik ze vast kan pakken.. Een laatste keer dat je je billetjes omhoog duwt en ik het uitschreeuw van de pijn in mijn ribben..
Een laatste keer alleen jij en ik. Samen.

Liefs Jessica! ❤

3 gedachtes over “38 weken zwanger, laatste update!

 1. anja26 zegt:

  Denk dat dit d zwaarste zwangerschap was. Veel pijn en je hebt al kinderen rond lopen. En dan nog werk erbij in het begin.
  Maar kijk is wat je ervoor terug heb gekregen. Nu 3 gezinde kinderen waar jullie samen van genieten. En ook de naaste familie.
  Heerlijk genieten met z’n vijven meid.
  Jullie doen het goed hoor.

  Veel liefs 💋💋 LY ❤️

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s