Update 30 dagen lipstick challenge!

20180208_091005.jpg

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Dit is de 1e update van de 30 dagen lipstick challenge en ook gelijk de laatste..
Ik ging er vol goede moed tegen aan maar ik voel me helaas vaker slecht dan goed de laatste tijd.

Ook draag ik veel minder make-up. Ik werk ’s ochtends m’n wallen weg zo ver dat kan, doe een beetje poeder op en klaar..
Soms als het een goede dag is dan wil ik nog weleens mascara op doen maar de lipstick ligt vaker in m’n make-up lade dan dat het op m’n lippen zit. Een enkele keer als we ergens naar toe gaan en ik heb wat meer zin dan wil ik nog wel een lipstick dragen, maar die challenge, die ga ik niet volbrengen helaas.

Ik wil me ook niks opleggen, 1 van de dingen die ik voor nam toen ik begon met Liefs Jessica. Alles op mijn eigen manier en als iets niet lukt, dan lukt het niet..

Uiteraard deel ik graag de lipsticks die ik wel heb gedragen, in totaal 18. 🙂

Dag 1. Ik besloot gelijk om er 1 op te doen die ik nooit gebruik, MAC Pro Longwear Lipcreme in de kleur Unlimited.
Dag 2. Een groot favoriet, MAC Ravishing Lipstick.

Dag 3. Hier draag ik MAC Quick Sizzle. Ik draag deze amper, en heb helaas alleen deze foto er van, maar jeetje wat is dit een mooie kleur. Die ga ik weer vaker dragen.
Dag 4. Deze foto heb ik nooit gedeeld, want ik had een baby shower van mijn schoonzusje. Dit is ook een grote favoriet en de nieuwe ligt al klaar, MAC Please Me.

Dag 5. MAC Nouvelle Voque. Een kleur die in een kerst kitje zat, en ik regelmatig draag.
Dag 6
. MAC Creme Cup, ik vind deze me heel goed staan.

Dag 7. MAC Candy Yum Yum. Een mega felle roze lipstick, die ik eerder in de zomer dan in de winter draag. Grappig verhaal. Deze zat eerst niet in de vaste collectie, maar kwam uit met een Limited Edition collectie. Hij was mega snel weg en ik wilde hem ZO graag, dat ik deze toen via Ebay kocht! Inmiddels zit hij alweer een tijdje in de vaste collectie.
Dag 8. MAC Riri Woo. Deze lijkt op Ruby Woo, maar was in een samenwerking met Rihanna.

Dag 9. MAC Impassioned. Ik heb een beetje haat liefde verhouding met deze kleur haha. Ik vind de kleur geweldig, maar had liever gezien dat hij matte is dan wat shiny.
Dag 10. MAC Pro Longwear Love Forever. Ook zo’n kleurtje die ik al heel lang heb, maar niet gauw pak. Als ik deze foto zo zie ga ik hem zeker vaker op doen.

Dag 11. MAC Playtime, een lila kleurige lipstick.
Dag 12. MAC Velvet Teddy.

Dag 13. MAC Watch me Simmer. Mooi zomer kleurtje!
Dag 14. MAC Heroine. Ook deze zat in een Kerst kitje, 1 van de redenen dat ik die kocht.

Dag 15. Nog een favoriet waarvan ik al een keer een nieuwe heb gekocht. MAC Viva Glam 2. Ik zag deze toentertijd bij Lady Gaga, en moest hem hebben!
Dag 16. Op deze dag speelde ik vals, haha. Hier draag ik Nathan van Jeffree Star. Super mooie nude kleur.

Dag 17. MAC Kinda Sexy, ook deze zat in mini formaat in een kerst kitje. En maakte ik zo op, groot favoriet, dus kocht ik heel snel de full size!
Dag 18. De vermoeiheid sloeg toe en deze foto en dag gaf de doorslag dat ik er mee klaar was. Ik draag hier MAC Cut a Carper, ideaal kleurtje om even snel op te doen als je haast heb.

En dat waren ze. Ik had gerust langer door kunnen gaan, want ik zit ‘pas’ op de helft van de hoeveelheid MAC lipsticks die ik heb, maar op dit moment kan make-up en dus lipstick me weinig schelen haha.
Als ik dit zo zie, mis ik het full face make-uppen wel!

Hopelijk vonden jullie het leuk om me in deze challenge te volgen. Ik maak graag selfies, dus als ik me weer een beetje oké voel, deel ik ze met alle liefde op de Liefs Jessica Instagram! 🙂

Liefs Jessica! ❤

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s