37 Weken zwanger!

IMG_20180206_122101_210.jpgYeeeeh! Hang de vlag uit!
Ik ben vandaag 37 weken zwanger! We made it. Dit betekent dat hij officieel mag komen.

En of hij dat mag. Ik ben er ZO ver klaar mee. Het lijkt met de dag erger te worden. Kan ik de ene dag nog een klein stukje lopen, heb ik vanaf maandag continu harde buiken. En dan te bedenken dat ik amper iets doe.. Het zijn ook echt pijnlijke harde buiken, het lijkt bijna op voorweeΓ«n. Ik duim dus hard dat ze iets doen en niet dat ik voor niks kapot ga van de pijn haha.

Want die pijn word ondertussen namelijk aardig ondragelijk. Ik kan nog geen 5 minuten normaal op de bank zitten, helemaal plat liggen is ook geen optie want dan word ik mega benauwd en half zit half lig is al helemaal funest. En heb ik dan eindelijk een houding gevonden, dan krijg ik pijn in mijn ribben. Hoezo daar zou je denken. Mijn buik is nou eenmaal niet super groot, en dus neemt baby broertje alle ruimte in die hij heeft. Of niet heeft. Zo duwt hij te vaak zijn kont of voetjes omhoog bij mijn ribben. Geen pretje kan ik je vertellen.

IMG_20180206_121932_044

Over een kleine buik gesproken, ik persoonlijk vind hem huge.. Ik weet dat dat raar klinkt, maar als je van geen buik naar wel buik ga is dat even wennen. Ook al is het de 3de haha. De laatste paar weken was er ook een aardige groeispurt gaande.. Broeken pas ik gelukkig nog, maar ik merk dat m’n truien net op de broekriem komen en na een kwartier gezellig halverwege mn buik zitten. Ziet er zeer fashionable uit hoor. Maar om nu nog grotere kleding te gaan shoppen, ik shop liever after babybuik kleding! Of lente kleding, nog beter!

Voor nu is het dus afwachten. Kyan kwam met 37 weken en 4 dagen en Skye met 38 weken en 2 dagen. Raar idee dat hij er over 4 dagen kan zijn, maar ook makkelijk nog een week of langer blijft zitten. We gaan het meemaken. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit. Geen angst voor de bevalling, nooit gehad ook overigens. Ik zou bijna zeggen dat ik bevallen leuk vind haha! Of is dat ook gewoon zo?! πŸ˜‰

Tot de volgende update?!

Liefs Jessica! ❀

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s