34 Weken zwanger!

IMG_20180116_124318_493000

Het eerste wat in me opkomt bij de titel 34 weken zwanger is VERLOF.
Nu zat ik al even in de ziektewet, maar toen ik dat nog niet zat, weet ik dat ik zo erg uitkeek naar de 34 weken. Verlof. Je bent aan het einde van je zwangerschap. Je wilt nog veel leuks doen met Kyan en Skye want nu kan het nog enz. Nog even van alles en iedereen intens genieten, voordat er veel veranderd. Voordat we een gezinnetje van 5 worden.
En dan bereik je de 34 weken. En hoe je het in je hoofd had…zo is het in de werkelijkheid helaas niet.

Want de pijn die ik elke dag heb, die met de dag erger word, maakt het zo dat ik gewoon niet veel meer kan. Als ik opsta heb ik een harde buik, moet ik naar de wc en ga ik niet gelijk, een harde buik. Loop ik langer dan 5 minuten, je raad het al, een harde buik.
Laten we over de steken down under maar even niet hebben! Of de vreselijke benauwdheid soms.
Ook is baby broertje erg druk. Dit is hij al de gehele zwangerschap, maar sinds vorige week maakt hij het erg bont haha.
Hij zit 23u per dag onder mijn ribben, trapt daar erg hard tegen aan en dit de hele dag door. Ik kan er zelfs niet normaal door zitten. Als ik eet moet ik echt goed rechtop zitten en op de bank is plat liggen soms het beste. Rondlopen helpt even, maar ook dit houd ik niet lang vol.

20180116_092539

Het slapen is drama. En als ik dan in slaap val, word ik wakker omdat ik nog steeds op dezelfde zij lig die half beurs is. Waarom draai ik opeens niet meer in mijn slaap? Zo veel buik heb ik toch niet. Thank god voor YouTube en alle vloggers die in December veel hebben ge-udpdate. Ik heb het allemaal bekeken hoor, ’s nachts!

Vanochtend had ik een afspraak met de verloskundige en door de hormonen en alles kon ik alleen maar huilen. Ik vind het soms erg om te zeggen, maar ik ben er gewoon klaar mee. En dan helpen de hormonen ook niet echt mee. Ik kan om alles wel huilen maar de laatste dagen lijk ik wel labiel haha.

Jeetje, wat is dit een klaag up-date. Sorry!! Maar het is helaas even hoe ik me echt voel.
Ik hoop soms dat de baby eerder komt, zo rond 37 weken, dikke prima. Ik zal toch echt niet de enige zwangere zijn die aan het einde denkt, kom maar op met die baby?!

20180116_092549

Zijn we er klaar voor?! Grotendeels wel. De babykamer moet nog meer aangekleed worden, maar ik was een beetje inspiratieloos.. Ik zoek wat leuke accessoires dus als iemand leuke tips heeft! We zitten een beetje in het wolkjes thema. πŸ™‚
Zijn bedje is opgedekt en zijn kleertjes gewassen en gestreken. De MaxiCosi staat klaar, de vlucht tas ga ik deze week inpakken en ook de tas voor mezelf wil ik klaar hebben. Het kan maar klaar staan toch?
Ik hoop dit weekend een beetje in staat te zijn om de laatste spulletjes te shoppen, misschien de box al beneden.. Eigenlijk met andere woorden wil ik het gewoon af hebben, nu ik nog redelijk mobiel ben. Of is het toch weer die vervelende nesteldrang? Voor mijn gevoel moet er nog heel veel gebeuren, dus ik ga zo maar eens een to-do-list maken. πŸ™‚

Liefs Jessica! ❀

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s