Kyan 4 jaar!

20171226_144943.jpg

Terwijl ik dit type lig je half op mijn buik en ik zwijmel even terug naar de keer dat we elkaar voor het eerst ontmoette. Ik legde je me op mijn buik, je gaf een kleine schreeuw en keek me met je mooie grote oogjes aan. Hallo lief ventje, wat ben je mooi zei ik. En daarna zei ik dat zeker nog wel 10x. Ik ben je mama. Ik BEN mama. Wauw.

Lang konden we helaas niet genieten van dat heerlijke moment samen. Ik moest vlug naar de OK vanwege de placenta en dus liet ik je achter bij papa. CornΓ©, de man waarmee ik op dat moment 7 jaar samen was en die opeens de naam papa kreeg.
Het OK ritje was niet fijn, en de tranen stroomden over mijn wangen. Zo ben je net bevallen van een lief mini mannetje en nog geen kwartier later word je zoontje aan zijn papa gegeven en rijd jij door de gang, lift in, zo de OK op. Stomme placenta.
Als ik bijkom ben ik even in paniek. Wat is er gebeurd? Waar is mijn zoon? Gelukkig worden we heel snel herenigd en dan kan het grote mama avontuur echt beginnen.

Het avontuur waar ik zo erg naar uitkeek, na een pittige zwangerschap.
Ik voelde me vanaf dat ik je zag mama. En dat ging me al gelijk heel goed af, je werd de 1e nacht gelijk goed ziek, maar instinctief wist ik hoe ik moest handelen. En ook de zorg voor jou ging prima. Alsof ik al jaren moeder was. Die week was een rollercoaster. We kwamen thuis maar nog geen anderhalve dag later lag je alweer in het ziekenhuis.
Te ziek om te drinken, je zag erg geel en je werd met het uur suffer. Gelukkig knapte je binnen 2 dagen op en konden we op en top genieten van je.

IMG_4815.JPG

‘Wat ben je klein, echt heel klein. Wat ben je mooi!
Wat heb je een schattige frons als je ons aankijkt.
Wat heb je een zachte haartjes en wat ruik je lekker.

Wat kijk je ons al wijs aan, met je mooie blauwe oogjes!
Wat ben je lief. Makkelijk. Rustig. Alert.

Ik bezwijk in de liefde die ik voor je voel. Onvoorwaardelijke liefde voor je kind.’

20171225_133707

4 jaar. Vandaag word je gewoon echt 4 jaar. Voor jou geen big deal. Je laat het aan iedereen weten en vind het wennen op school spannend, maar ook erg leuk. Je doet al goed mee en je hebt je 1e ongelukje al gehad op school, een bloedneusje. Kleine stuntpiloot dat je bent.

Je bent een super lief mannetje. Je rol als grote broer, die je al vanaf je 15 maanden op je neem, doe je zo goed. Je zorgt er voor dat we Skye nergens mee vergeten, geeft haar vaak (onverwachts) veel kusjes en knuffels en pakt haar hand als ze iets spannend vind. Je zegt haar waar ze op moet letten, probeert haar te behoeden voor de grote mensen wereld terwijl je zelf ook nog zo ‘klein’ bent. Je kan niet lang zonder der en ook al mag ze eigenlijk niet aan je auto’s zitten, vaak ga je toch overstag en mag ze meespelen.

Je bent een echte knuffelaar. Je komt vaak naar me toe voor een kus of knuffel. Vraagt vaak of ik je even wilt aaien en zit het liefste naast mij. Op schoot kan helaas niet meer, en dat weet je. Je aait vaak liefdevol over mama haar buik, zegt hallo broertje en geeft een kusje. Klaar om nog een keer grote broer te worden.

Mannetje wat is die 4 jaar snel gegaan! Maar wΓ‘t ben je leuk! Je maakte mij mama, en wat ben ik je daar dankbaar voor!

Lieve Kyan, geniet van deze dag. JOU dag.
Wij genieten van jou, elke minuut van de dag!

Liefs mama, Ik Hou Van Jou! ❀

Advertenties

2 gedachtes over “Kyan 4 jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s