De zwangerschapskleding tag!

7034fd83a1dda3ea4764f1a75c174282--pregnancy-fashion-maternity-fashion

Hoe denk ik over zwangerschapskleding? Vind ik het geweldig of loop ik er liever met een boog om heen? En als ik het niet draag, wat draag ik dan wel?
Lees het in deze leuke tag!

1. Speciale zwangerschapskleding, yay or nay?
Een hele dikke NAY!
In de zwangerschap van Kyan dacht ik dat je gewoon hoorde te dragen en kocht ik rond de 13 weken mijn 1e zwangerschapsbroek in de sale. Maar ik merkte al snel dat ik het verschrikkelijk vond. Zo’n band om je buik.. Ik kon veel shirtjes niet aan omdat het er of niet uit zag omdat ik vaak shirtjes half in mijn broek draag. Of je zag de band eronder vandaan komen. Plus ik stond een hele dag te trekken aan die broek, omdat hij de hele tijd afzakte.
Nee, niks voor mij. Ik heb dus elke zwangerschap mijn eigen broeken gedragen. Na het overlijden van mijn vader ben ik best wat afgevallen, en kreeg ik daarna een drang om heel mijn kledingkast uit te ruimen, dus ik heb deze zwangerschap wel bij de Primark broeken in een maatje groter gekocht. Alle broeken die ik bij Kyan en Skye droeg had ik weggegooid haha.

Ook zit baby broertje erg laag, waardoor ik rond de 20 weken bijna geen broeken meer uit mijn kast paste.
Nou moet ik zeggen dat ik veel high waisted jeans heb en een broek in een maatje XS word toch ooit te klein, hoe slank je ook bent. Ik heb sommige broeken nog een tijdje met elastiekje gedragen, maar dat vond ik best irritant als je erg hoge nood heb of vaak naar de wc moet!

20171202_121155

2. Favoriete broek tijdens je zwangerschap?
In het begin was dit een zwarte strakke skinny jeans. Deze was voor mijn zwangerschap wat te groot, maar op een gegeven moment zat hij perfect haha.
Nu heb ik een nieuwe favoriet en dat is een grijze jeans van de Primark. Deze valt mooi onder mijn buik.
Enige nadeel is dat hij 7/8 is, dus dat het met dit weer wat fris is. En ik draag bijna alleen maar sneakers, want op mijn laarzen kan ik amper 10 minuten op lopen of staan.

3. Favoriete shirt tijdens je zwangerschap?
Ik heb niet echt 1 favoriet shirtje, wel draag ik een grijs shirtje van de Primark (ja weer die winkel) erg veel. Deze valt wat losser en waardoor het bij mijn veel te snel groeiende borsten nog steeds lekker zit. En ik leef in sweaters, niet heel flatterend maar wel lekker warm. Ik ben een enorme koukleum haha.

4. Favoriete jurk tijdens je zwangerschap?
Ik kocht een mooie groene bij de H&M van de Basic collectie, deze valt wat losjes, maar zit super lekker. Ik heb kort daarna ook de zwarte versie aangeschaft! Als ik niet weet wat ik aan moet, of last van mijn buik heb, dit jurkje zit gewoon altijd goed!

5. Favoriete schoenen tijdens je zwangerschap?
Mijn witte Nike sneakers en mijn Vans.ย  Ik ben inmiddels ook 3 paar Vans SK8 HI rijker, zodat ik wat meer kan afwisselen! Gotta love Black Friday en Sale!

20180107_160534

6. Aan welk kledingstuk kun je je mateloos irriteren tijdens je zwangerschap?Zwangerschapsbroeken. For sure.
Oh, ik wil ze echt niet afkraken hoor, maar voor mij is het gewoon een no go. Na het schrijven van deze tag dacht ik, misschien moet ik het toch een kans geven. 3x raden hoe snel die broek weer uit was..

7. Wat is je meest gedragen kledingstuk tijdens je zwangerschap?
Mijn jogging pak van Adidas. Haha. Maar als ik echt een kledingstuk moet kiezen is het de grijze jeans en de H&M jurkjes. En de flared pants die ik met Kerst kocht. Heerlijke broek voor de ‘laatste’ loodjes.ย  Ik heb inmiddels ook een rode variant gekocht.

8. De hele zwangerschap in je joggingbroek of de hele zwangerschap in je positiebroek?
Joggingbroek!! Lekker in m’n Adidas trainingspakkie haha. Als ik echt alleen een joggingbroek mag dragen zorg ik er wel voor dat ik wat backups en keuze erin heb!

9. Zwangerschapslingerie, yay or nay?
Nay. Ik heb nu al paar keer grotere BH’s moeten kopen en heb ze elke keer gewoon bij de Zeeman gehaald. Is trouwens de 1e keer dat ik daar BH’s koop, maar het valt me niet tegen. Ik ging er naar toe na een tip van Stefanie, maar ze zitten echt heel lekker. En 2 bh’s voor 8 euro, die nog goed zitten ook, goede deal. Na mijn zwangerschap haal ik zeker daar nog meer bh’s. Even afwachten in welke maat dat zou zijn.
Ook qua onderbroeken en strings heb ik geen zwangerschapslingerie aangeschaft.

10.ย Welk kledingstuk kan je niet wachten om het weer aan te kunnen?
Oh dat zijn wel meerdere dingen. Ik heb super leuke geprinte hemdjes die net op mijn broekrand vallen, maar die ik nu nog geeneens over mijn borsten krijg. Of mijn heerlijke strakke jurkje met streepjes. En high waisted jeans, wat mis ik die dingen zeg!!

20171128_091053.jpg

Nu zeg ik wel zo mooi dat ik al mijn kleren mis, wat ook de waarheid is. Maar het idee dat er straks geen zwangere buik meer is, vind ik maar gek.
Zweren jullie echt bij zwangerschapskleding, of los je het net als mij anders op door een maatje groter te kopen bijvoorbeeld?

Liefs Jessica! โค

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s