30 Dagen lipstick challenge!

20180104_163612.jpg

Een tijdje terug had ik een aanval van nesteldrang. Mijn make-up kast was een zooitje, overal lag make-up en een kwart gebruikte ik nauwelijks. Of het was zo oud dat het gebruiken ervan niet slim zou zijn. Been there, ik deed een lipgloss op en het tintelde zo enorm, dat ik hem er gelijk weer af haalde. Ik gooide, met wel een beetje veel pijn in mijn hart, veel weg.
Tijdens het opruimen appte ik wat foto’s door naar vriendinnen en werd het idee van de ’30 days of lipstick challenge’ geopperd. Voor een beauty gek zoals mij, op het lijf geschreven! 

En dus ga ik het aan, 30 dagen lang lipstick dragen. In principe appeltje eitje, ik ben een lipstick lover en draag het met grote regelmaat. Alleen, vaak dezelfde kleurtjes. Daarom wil ik deze challenge aan gaan met mijn MAC lipsticks. Ik heb er meer dan 30, maar kom altijd bij dezelfde uit. Tijd om eens die hele stash te gebruiken! Dus ook de wat fellere, zomerse kleurtjes.

20180104_164232

In principe houd de challenge in dat je 30 dagen lang lipstick draag, elke dag een andere en géén andere lipstick in de tussentijd mag kopen. Oei, dat laatste!
Ik verander de regels wel een beetje. Ik draag de laatste tijd minder make-up, helemaal als ik me niet lekker voel. Dus i.p.v. tot eind Januari, doe ik deze challenge tot 11 Februari. Ik word alleen maar meer zwanger, dus mocht van mezelf een beetje smokkelen. En geen lipstick kopen, ik ga het proberen, maar als MAC met een goeie collectie komt, dan weet ik niet of ik me in kan houden!

Ik begon deze challenge op 1 Januari, dus hier alvast 2 foto’s als voorproefje!

20180101_12160420180102_094358

Dag 1. Ik besloot gelijk om er 1 op te doen die ik nooit gebruik, MAC Pro Longwear Lipcreme in de kleur Unlimited.
Dag 2. Een groot favoriet, MAC Ravishing Lipstick.

Ik zal de foto’s delen op social media onder #30dagenlipstickchallenge en halverwege hier op de blog een update geven! Oh, en schroom niet om mee te doen, vind ik leuk!!

Liefs Jessica! ❤

Advertenties

Een gedachte over “30 Dagen lipstick challenge!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s