11 Jaar samen!

20160917_193258.jpg

Vandaag ben ik gewoon alweer 11 jaar samen met Corné. Vorig jaar schreef ik een mooie blog, omdat we 10 jaar samen waren en die is zeker de moeite om terug te lezen. Dit jaar leek het me leuk om weer een blog te maken. Maar i.p.v. een hele lap tekst wat leuke oude (en recente) foto’s te delen van elk jaar!
Kijk mee naar een piepjonge Corné en Jessica!

Oke, laten we gelijk way back gaan en naar de allereerste foto die we hebben.
In die tijd maakte we geen selfies, wat logisch is, maar hoe raar klinkt dat! Ik HOU van selfies maken. De telefoons waren ook niet om naar huis te schrijven natuurlijk en volgens mij maakte mijn telefoon toen helemaal geen foto’s.
Deze foto komt uit Mei 2007. Kijk hoe die foto gemaakt is, met een mega oude camera van Corné. Hilarisch!

PICT0034.JPGGuppies!! We waren hier 18 en 20 en voor het eerst een weekendje weg naar Zuiderduin!

In Oktober dat jaar gingen we weer een weekendje weg, naar Emmen. Check die uitgroei en dat geelblonde haar, vreselijk haha.

IMG_0367Net 19 en 21. En van make-uppen had ik blijkbaar nog niet veel gehoord. 

Onze 2de vakantie samen, naar Turkije. Deze foto komt uit Juli 2008.

DSC00245.JPGLekker bruin en Corné zelfs roodbruin. We dachten dat we makkelijk in de Turkse zon met kokosolie konden smeren en volop zonnen haha. En zie ik er niet mega hip uit!

2009 en nog steeds dacht ik dat geelblond haar hip was. Of, misschien was dat het ook wel? En wenkbrauwen epileren, daar deed ik ook niet aan! Grappig dat mijn make-up liefde pas op latere leeftijd begon.
Deze foto is trouwens in de dierentuin genomen, Ouwehands Rhenen, we waren toen al groot dierentuin liefhebbers!

DSC01369Haha, hoe schattig die kus foto’s elke keer. Je kan merken dat we toen nog jong en hopeloos verliefd waren! 

Volgens mij had ik YouTube nog niet ontdekt in 2009, ik epileerde opeens wel m’n wenkbrauwen en ging meer make-up gebruiken. Maar of dat ook op de goede manier gebeurde.. Deze foto is van onze vakantie naar Turkije in 2009.

DSC01698Je kan zien dat we in Turkije waren, check dat echt neppe shirt van Corné! En die roze ooglook, dat was toen gewoon heel hip, ahum!

In 2011 gingen we naar Gran Canaria op vakantie. Veel vakantie foto’s, maar toen maakte we ook de meeste foto’s samen. Corné is niet zo van de selfies.

IMG_1115.JPGJa hoor, daar is de make-up! En de wat hippere kleding!

IMG_0342 (2).JPGWitblond haar en roze lipstick. Dat was toch echt wel mijn look vanaf 2011!

In 2012 gingen we voor het eerst samen naar Disney, even weg van een moeilijke tijd die ik doormaakte met mijn moeder. Het was enorm koud, maar ZO genoten die 5 dagen daar.

IMG_2034.JPG
Ik vind ons vanaf 2011 echt volwassen er uit zien, grappig om te zien als je foto’s terug zit te kijken.

2013, een mooi jaar.  Vanaf eind 2012 gingen we samenwonen en in 2013 zette we nog grotere stappen, ik werd zwanger en we gingen trouwen.

IMG_2636
Blijdorp! En weer een ‘ouderwetse’ kusfoto!

IMG_2810Zoutelande, onze favoriete plek! En ik werd er op 21 Augustus ten huwelijk gevraagd! 

Corne_Jessica_Stadhuis_030
Op 7 oktober 2013 trouwden we! 1 van mijn mooiste dagen uit mijn leven!

In 2014 werden we voor het eerst papa en mama, van lieve kleine Kyan. En kwamen we er in September achter dat ik voor de 2de keer zwanger was.

IMG_9540.JPG
Beste WK ooit in 2014! Kyan vond het allemaal maar spannend!

2015, het jaar waarin Skye geboren werd. Ook een moeilijk jaar, waarin ik me vader verloor. En Skye lid werd van de club team no sleep!

20161226_160913(0)Kerst 2016! 

2018, mooi om mee te eindigen. Nog steeds erg verliefd en blij met elkaar. 11 jaar bij elkaar. Ik weet nog dat ik tegen Corné zei dat ik een jaar al lang vond en nu zitten we gewoon op 11 jaar, waarvan 4 jaar getrouwd en 2 mooi kids rijker. En met een 3de op komst, waarmee we straks compleet zijn. Als ik dit type word ik er gewoon emotioneel van. Zoals ik andere keer al schreef, hebben ook wij onze ups en downs (gehad). Maar gelukkig zijn het de laatste jaren meer ups dan downs en daar gaan we voor in 2018!

20171225_143222

Liefs Jessica! ❤

Advertenties

Een gedachte over “11 Jaar samen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s