Christmas Outfits 2.0!

20171225_133639

Het leek me leuk om net als vorig jaar onze kerst outfits te delen. Ik vind kerst gewoon een te leuke tijd en de winkels hangen vol met kerst kleding. Jurkjes met veel pailletten, zilverkleurige tops, rokken en jurkjes van kant of gewoon lekker een foute warme kerst trui. Je kan alle kanten uit! Maar, ik ben zwanger… EN ik hou niet van zwangerschapskleding..

Dit jaar ben ik voor de 3de keer op rij zwanger met kerst, maar ik vond het best een uitdaging om een beetje leuk voor de dag te komen haha. Ik wilde iets wat de hele dag lekker zit, maar er toch ook nog een beetje leuk uit zien.
In mijn eigen kast hoefde ik niet te kijken, want veel topjes zijn te kort en bloesjes kunnen niet dicht door mijn Pamela voorgevel. Een rok die niet mee rekt is ook geen optie. En het zwarte en groene jurkje wat ik van de H&M heb, heb ik al te vaak aangehad, dus is niet super speciaal meer..
Maar wat trek je dan aan? Ik wilde ook niet veel te veel geld uitgeven aan een outfit die straks (waarschijnlijk) te groot is en ik nooit meer draag.

Dus hop, het wereld wijde web op. Ik struggle liever thuis dan dat ik in een veel te klein pashokje me eigen in te strakke jurkjes probeer te wurmen. πŸ˜‰
Ik had het dit jaar beter gecalculeerd dan vorig jaar. Ik bestelde 3 weken voor kerst een grote bestelling bij de H&M, maar dat was helaas 3 keer niks. En ook de bestelling daarna was op 1 shirtje na een ramp.

Tot ik op de website van The Sting aan het neuzen was. Ik shop er nauwelijks maar door een advertentie klikte ik door. En zo klikte ik wat items naar huis en hallo kerst look 2017!

1e Kerstdag!

20171225_19145620171225_134344

Ik bestelde een flared pants bij The Sting. Stiekem niks voor mij want de enige broeken die ik draag zijn skinny jeans. Maar ik ben helemaal om. WAT zit deze broek lekker zeg. Ik was bang dat het te veel een legging zou zijn en ik me ‘naakt’ zou gaan voelen maar niks was minder waar. Ik wil er nog 1. Wat zeg ik, nog 10!
Ik combineerde deze met een wat wijdvallend hemdje, die ik bij de H&M in de sale kocht. Vans eronder, colbertje erover heen en klaar.
Geen hele spannende shiny kerst outfit, maar wel heel comfortabel!

20171225_134246

Qua make-up maakte ik een bruine oog-look met felle oranje lippen! Hou van oranje in combi met groen!

2de Kerstdag!

20171226_15004820171226_150126

Ik had bedacht om op 2de kerstdag een kokerrok aan te trekken, maar eenmaal aan had ik hem ook zo weer uit haha. Ik besloot om lekker ‘saai’ nog een keer de flared pants aan te trekken. Dit keer gecombineerd met een zilver shirtje en een okergeel colbertje die ik nog in de kast had hangen. Wederom mijn Vans aan en ik was ready voor de gourmet.

20171226_150447

Qua make-up maakte ik een bordeaux oog-look met rode lippen. Dit is de MAC Rouge and Snow uit de MAC Snow Ball collection (2017). En die zat als een muur. Hij overleefde alle hapjes, drankjes en de gourmet met ijs toe! πŸ˜‰

Kyan en Skye!

Uiteraard zagen Kyan en Skye er ook feestelijk uit. Ik shopte wat nieuwe dingetjes voor ze en trok wat uit hun kast en combineerde dat.
Puur toeval dat Kyan 2x een blouseje aan had, ik liep er tegen aan in de Primark en het staat hem ook gewoon geweldig.

20171225_133651

Kyan draagt een blouse van de Primark, de Zara jeans en Adidas schoenen had hij al in de kast!

20171226_144934

Op 2de kerstdag droeg Kyan een blouse en jeans van de Primark! Ik vind dit echt een geweldige combi, gelukkig vind Kyan blousejes ook leuk!

20171225_133729

Skye draagt een rokje van de Wibra en een shirtje van de Hema.

20171226_145907

Skye droeg op 2de kerstdag een rokje van Ter Stal en een konijnen blouse van de H&M. Deze outfit vond ze het mooiste en ik snap wel waarom. Skye is dol op dieren. De 2 schattige knotjes maken der outfit af!

20171226_145953

Comfortabel maar toch netjes. Dat was waar deze kerst voor stond en ik vind dat ik alsnog het er goed van af heb gebracht haha. Op naar de volgende kerst!

Liefs Jessica! ❀

Advertenties

Een gedachte over “Christmas Outfits 2.0!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s