Mijn wishlist voor baby broertje!

Dit is nu mijn 3de zwangerschap en de hele grote aankopen worden met de zwangerschap minder lijkt het wel. Kochten we bij Kyan alles nieuw, logisch bij een 1e, hebben we nu nog veel van hem en Skye wat we met gemak kunnen hergebruiken.
Kleertjes heb ik ondertussen wel goed verzameld, al loop ik alsnog tegen genoeg leuke dingen aan. Ik hou nou eenmaal van kleding en shoppen. Maar uiteraard staan er op mijn wishlist voor baby nummer 3 nog genoeg andere dingen die ook zeker een must zijn. Welke dat zijn en wat ik nog erg graag wil aanschaffen? Lees dan gauw verder.

1. Babynestje!
Erg hoog en dus als 1e staat op mijn lijstje een baby nestje. Mega populair op dit moment maar het lijkt me ook gewoon heel handig. Net iets veiliger om op de bank te leggen met Kyan en Skye bijvoorbeeld. Maar waarom ik het juist heel graag wil hebben is dat het veel geborgenheid bied. Iets waar Skye enorm veel behoefte aan had als baby zijnde. We maakte toentertijd vaak een ‘bedje’ door gebruik te maken van het voedingskussen of we legden haar in de kinderwagenbak. Dat 1e deden we overigens alleen als ze bij ons lag, aangezien het niet helemaal veilig is natuurlijk.
Ik hoop met de Black Friday Sale een babynestje goedkoper te kunnen scoren. 🙂

 

2. Tula Free To Grow Draagzak!
Dit is bijna een gedeelde 1e plaats. Ook de Tula staat erg hoog op mijn lijstje. En dan wel de nieuwe Tula Free to Grow, die je dus gelijk na de geboorte kan gebruiken zonder insert. Ideaal! Oké, niet helemaal waar. Hier niet gelijk want ik denk dat een baby die maatje 44 draagt, iets te klein er voor is. Er van uitgaand dat deze niet groter zal zijn dan zijn broer en zus die 47 en 45 cm waren.
Ik heb al een draagzak, een Marsupi Plus Breeze speciaal voor de warme zomerdagen, maar de Tula lijkt me net iets makkelijker vanwege het klik systeem, maar ook om mee naar buiten te gaan als het wat kouder is. Hadden ze eerst nog maar 4 kleuren, is dat inmiddels verdubbeld wat het kiezen wat moeilijker maakt!
Ik twijfel dus nog even door tussen de groene met zwaluwen of de zwarte met sterretjes.

3. Babyfoon met camera!
Bij zowel Kyan als Skye hebben we altijd gebruik gemaakt van een normale babyfoon van Avent. Niks mis mee en bij Kyan nooit een camera gemist. Bij Skye kwam de twijfel al een beetje en nu geeft de 3de de doorslag en gaan we voor een babyfoon met camera. Fijne ervan dat we een nieuwe kopen is dat de oude Avent babyfoon gewoon bij Kyan en Skye kan blijven staan. Ze willen nog weleens lang kletsen samen, leuk om naar te luisteren overigens, maar dan kunnen we door de babyfoon even duidelijk maken dat het bedtijd is. Toppunt van luiheid? Ja! Handig? Dat nog meer!

We twijfelen overigens nog een beetje tussen de Philips Avent SCD620/26 en de Luvion Essential Digitale Videofoon. Tips?! Of misschien een ander die goed is?!

4. Luiertas!
Iets wat ik graag nieuw wil kopen is een luiertas. Ik heb nu een blauwe van Lief! Lifestyle en deze is bijna 4 jaar oud en ook echt 4 jaar lang intensief gebruikt met Kyan en Skye. Het verschoningsmatje is kapot, er zitten kleine gaatjes in de voering en ik ben stiekem dat blauwe wel een beetje beu.
Ik heb nog niet echt een andere op het oog, al vind ik een luiertas van het merk Cowboysbag of Jollein wel erg mooi met dat leer.

5. Eerste outfit!
Geen grote dure uitgave, maar zeker op de wishlist, is toch iets van kleding. Een eerste outfitje. Ik heb al een legging, mutsje en sokjes van Noppies, maar ik zoek nog een leuk shirtje voor erop. De Noppies shirtjes zijn heel fijn, maar ik vind een shirtje met een tekst net iets leuker. En het moet bij het mutsje passen, haha! Gelukkig heb ik nog eventjes.

En dat waren wel de 5 dingen die hoog op mijn lijstje staan. We hebben nog de meubeltjes van Skye die er erg goed uit zien, de kinderwagen en maxicosi zijn ook nog in prima staat en een witte box is altijd prima.
Het voordeel van een 3de, minder grote uitgaven doen. Ook qua kleding word je toch iets selectiever en weet je ondertussen wel welke rompers het fijnst zitten, welke broekjes het smalste zijn enz.
En hydrofiele luiers? Daar heb je gewoon ECHT nooit genoeg van, dus daar heb ik weer flink van ingeslagen! 😉

Liefs Jessica! ❤

Advertenties

2 gedachtes over “Mijn wishlist voor baby broertje!

  1. Linda zegt:

    Leuke wish list!
    Tula met zwaluwen vind ik het mooiste. Hebben bij Elaiza een IP camera op de kamer hangen en hadden een simpele babyfoon. Ideaal, kan kijken, luisteren en praten via mijn telefoon.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s