25 Weken Zwanger!

20171112_113410

Precies een maand geleden schreef ik dat ik op de helft was en inmiddels tik ik ‘alweer’ de 25 weken aan.
De tijd ging met een 2de zwangerschap al sneller, maar een 3de overtreft dat met gemak. Ik vond het wel weer tijd en leuk om een update te delen.

25 weken zwanger dus. Nou ja morgen dan, want dinsdag is mijn wissel dag. 🙂
De eerste 20 weken moest ik soms wennen aan het zwanger zijn, ik vergat het nog weleens, zo stom. Inmiddels is dat helemaal anders en ben ik er aan gewend. Waar dat aan lag weet ik niet, maar het feit dat mijn buik nu begint te groeien, baby broertje extreem druk is en ik me meer zwanger voel is heerlijk. Het komt denk ook doordat de misselijkheid eindelijk helemaal weg is. Wat een opluchting is dat zeg!

20171112_113333

Hallo babybumpie!

De baby zit nog steeds erg laag en dat voel ik dus ook met het schoppen. Je ziet hem vanaf buiten af zeker wel schoppen, want dat kan hij hard zat. Maar 9 van de 10 keer zeg ik tegen mensen als ze willen voelen dat ze dan helaas hun hand in mijn broek moeten steken! Haha! Mijn blaas is nou eenmaal zijn favoriete plek, waardoor ik een nieuwe relatie heb gekregen, met de wc. Ik moet soms gewoon 3 keer achter elkaar!!

Qua geheugen ben ik er helaas niet op vooruit gegaan. Kon ik eerst nog naar de supermarkt lopen als ik iets vergeten was en dat ook daadwerkelijk halen, moet ik nu echt alles opschrijven. Zo niet, dan vergeet ik het. Ik vertel soms hetzelfde verhaal tegen Corné, 3 x in een uur. Ik vergeet mensen te bellen of terug te appen. Ik vergeet soms zelfs wanneer ik voor het laatst gedoucht heb of wat ik de dag ervoor gegeten heb. Gaat dit ooit nog goed komen?!

20171112_11345125 weken zwanger!

Ondanks dat ik niet veel buik heb, en je het dus niet voor kan stellen, voelt het voor mij als heel wat. Bukken is al een opgave met mijn bekken, maar door die groeiende buik word het nog wat moeilijker. Lopen gaat soms moeilijk en hoewel ik het niet wil, waggel ik soms al een beetje op een slechte dag.
Ook na het douchen moet ik echt even op bed gaan liggen en bijkomen. Ik ben daarna altijd erg benauwd en heb veel pijn aan mijn bekken.
Op zulke momenten voel ik me echt een hoogzwangere bejaarde van 80. Ik heb veel pijn elke dag, wat niet meehelpt aan mijn gemoedstoestand, maar ik probeer toch te genieten van deze laatste zwangerschap.
Want dat dit de laatste is staat vast. Sowieso is 3 kinderen altijd onze wens geweest, ik ben gewoon niet geboren voor het zwanger zijn. Ze gaan standaard gepaard met heel veel pijn, rot kwaaltjes en niet lekker in mijn vel zitten.
Wat overigens wel een leuk kwaaltje is dat ik krullen in mijn haar krijg door de hormonen. Ik heb altijd al wat slag gehad, maar dat stijlde ik er uit. Het lijkt nu met de week meer te worden en heel stiekem vind ik het wel leuk staan. Dus de stijltang blijft vaker uit!

Qua babykamer scheelt het enorm dat we de meubeltjes van Skye nog in elkaar hadden staan en deze zijn inmiddels verplaatst naar de babykamer. Wel moet Corné nog even de muur in een andere kleur verven en de meubels op de goede plek zetten. Maar als dat gebeurd is kan ik lekker gaan fröbelen in het kamertje. Heerlijk dat ik voor een 3de keer weer een babykamer mag stylen! Ik ben alleen nog niet helemaal uit hoe en wat, al vind ik het wolkjes thema wel heel schattig.
Qua kleding heb ik gisteren eens alles in de kast uitgestald en gekeken wat de schade is. Ook heb ik in de bakken van Kyan en Skye gekeken wat er nog bruikbaar is. Dit resulteert in een redelijk volle kast.
In mijn ogen kan een baby niet genoeg kleding hebben, helemaal niet als hij straks zoveel spuugt zoals Skye deed. En gelukkig zaten zowel Kyan als Skye bijna 4 maanden in 50/56!

20171112_155354

Ook hebben we de laatste week flink in geslagen in hydrofiele luiers, spuugdoekjes, bad capes, lakentjes enz. Het meeste hadden we na Skye allemaal weggegooid vanwege de reflux, dus heel vervelend dat we het opnieuw moesten kopen!

En dat was wel een beetje hoe de laatste weken verlopen zijn. Volgende week hebben wij de 3D/4D echo. We zijn weer zo benieuwd er naar. Bij zowel Kyan als bij Skye hebben we ook deze echo laten maken, dus leuk om straks te vergelijken! 🙂

 

Liefs Jessica! ❤

Advertenties

Een gedachte over “25 Weken Zwanger!

  1. anja26 zegt:

    Je hebt een heerlijk buikje, en tja de andere 2 waren ook druk dus zal deze ook wel weer druk zijn in je buik.
    En je geheugen, tja weet niet of dat nog goed komt, heb je altijd beetje last van gehad. 🤣🤣
    Heerlijk die krullen, sta je heel goed en hoop dat je ze houd. Toch iets van je vader geërfd. 💋

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s