Babyboy Shoplog!

Het zat er wel een beetje aan te komen als je mij goed kent. Een shoplog. En een best grote denk ik stiekem. Ik hou nou eenmaal van shoppen, helemaal als ik los mag gaan voor een lief klein baby’tje.
Ik shopte wat dingetjes nog voor we het geslacht wisten, maar daarna sprak ik met mezelf af dat ik los mocht gaan als het geslacht bekend was.
Inmiddels weten we die, en je kan hem al raden, ik ben los gegaan. Dit alles is trouwens niet allemaal in 1 shopsessie gekocht, don’t worry haha! En uiteraard kregen we ook wat leuke spulletjes.

Ik was voordat we het geslacht wisten al een paar keer in de Prenatal geweest. En alhoewel ik echt wel vind dat een meisje jongenskleding aan kan en andersom (Kyan en Skye hebben dit zo vaak aan), durfde ik toch niks te shoppen. Stond ik daar kwijlend in de winkel, urenlang te twijfelen en puntje bij paaltje ging ik toch met lege handen de deur uit. OkΓ©, met niks voor baby broertje dan! πŸ˜‰

Zeeman:

004

Het eerste wat ik kocht zodra ik een positieve test in handen had, was een boxpakje (maat 50) van de Zeeman met 2 bijpassende mutsjes. In mintgroen, wat met gemak voor beide had gekund.

20170926_153202.jpg

Ook kocht ik bij de Zeeman 2 XL hydrofiele luiers.

Z8:
Toen ik net zwanger was, was er sale bij Z8. En ik kon het niet laten om ook daar ‘gelijk’ wat te shoppen.

002

Ik kocht een boxpakje (maat 50) met een bijpassend mutsje erbij. Weer in het mintgroen.

008.jpg

Ook bestelde ik dit shirtje voor de helft van de prijs in maat 50.

009

Via Instagram kocht ik dit shirtje (maat 56). Hij is maar een paar keer gedragen en vind hem zo leuk!

003

En van Stefanie kocht ik dit te leuke boxpakje over (maat 56). Ik hou van Z8, vooral in de sale haha.

Prenatal:
Uiteraard shopte ik gelijk online toen we het geslacht wisten. Ik had al wat items in mijn hoofd, die ik erg graag wilde ‘hebben’.

001

Dit is toch te schattig! Ik kocht dit boxpakje in de sale voor nog geen 5 euro. Ze hadden alleen een maatje 50, maar met een wit vestje erover kan hij het gelijk aan.

006

Ook shopte ik dit setje. Beide in maatje 50. Het broekje is van de meisjes collectie, maar ik vind dat het makkelijk ook voor lieve kleine jongetjes kan.
Skye heeft de legging in grote versie en zegt nu elke keer als ze die aankrijgt, deze ook voor de baby hΓ©.

011

Dit shirtje (maat 56) bestelde ik met een reden. Ik heb van Noppies nog veel leggings van Kyan en Skye, waaronder een okergele, waar dit shirtje echt te leuk mee matcht.

016

Het witte broekje (maat 50) shopte ik in de sale voor nog geen 2 euro. Het andere broekje (maat 50) is van de nieuwe collectie. Ze hadden er ook een boxpakje van, maar toen ik eenmaal los kon gaan, hadden ze die helaas niet meer.

017

En nog een broekje uit de sale in een maatje 56. Deze is van de Sweet Petit lijn en heet Kian. Zo grappig!

007

Ik gaf dit setje aan lieve Febe. Toen ik paar weken later in de winkel liep zag ik hem weer hangen met 70 % korting. Het is eigenlijk voor meisjes, maar dat ziet niemand. Ik shopte het in maat 62, ze hadden niet kleiner haha. Ik shop namelijk voor alsnog alleen maar in maat 50/56 omdat Kyan en Skye daar beide lang in zaten.

Wibra:
Ik vind Wibra zo’n fijne winkel. Vaak hip en leuke kleding voor weinig geld. Uiteraard checkte ik dus de winkel.

012

Shirtjes zijn nooit weg. Als baby broertje net zoveel kwijlt en spuugt als Skye, dan kennen we er gerust 50 kopen. OkΓ© grapje.
Het linkse shirtje (maat 50) vond CornΓ© heel leuk, het rechtse shirtje (maat 50) kreeg ik van mijn beste vriendin. Het shirtje eronder hadden ze alleen in 56, maar nam ik toch mee.

019

Dat sowieso toch! πŸ˜‰ Ik shopte deze in maat 50/56.

Hema:

010

Ik kocht dit shirtje (maat 50) nog voor we het geslacht wisten, vind hem zo leuk met die oortjes.

014015

Dit broekje (maat 50) is toch veelste schattig met dat konijntje! Ik stuurde al bijna Steef op pad hiervoor (ja erg hΓ©), maar toen ik de Hema binnen liep was hij gelukkig weer aangevuld.

018

Dit rompertje (maat 50/56) met sokjes kreeg ik van mijn moeder toen we de gender reveal hadden. Ze had 2 pakjes gekocht, zo grappig.

020

Dit setje (maat 62) van Jip en Janneke kreeg ik van mijn oom. Zo leuk met die streepjes.

Lucky No. 7:

005

Nog iets wat ik van Stefanie over kocht. Dit te leuke boxpakje. Hij moet nog wel eventjes de kast in, want het is een maatje 62/68, maar kan stiekem niet wachten tot hij deze aankan.

013

Dit leuke broekje met gitaren kreeg ik erbij van Stefanie. πŸ™‚

Kruidvat:

20170926_152900

20170926_152828

Als laatste shopte ik bij de kruidvat XL hydrofiele luiers en normale hydrofiele luiers. Ze hebben super leuke, ook voor meisjes, dus zeker de moeite waard om even te kijken.

20170926_152445

Als laatste deze slabben, die nooit weg zijn!

Voor nu kan hij wel even vooruit, denk ik. Ik heb nog heel veel leggings van Noppies, die Kyan en Skye hebben aangehad, en die goed smal vallen. Aangezien we kleine mini baby’tjes maken, gaan die zeker weer in de kast voor baby broertje. Ook wil ik nog even de kleertjes doos van Kyan bekijken voordat ik verder shop. Zeg ik nu dan haha. Want offcourse heb ik nog een wishlist en zijn er dingen die we echt nodig hebben, zoals rompers, slabben, hydrofiele luiers, sokjes enz.
Het moet gewoon allemaal in de kast straks, zodat ik een beter overzicht heb!

Liefs Jessica! ❀

Advertenties

Een gedachte over “Babyboy Shoplog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s