Winterjas kopen? Een drama!

Als ik iets elk jaar weer een drama vind, is het wel een winterjas kopen. Ik ben een kei in shoppen, maar een winterjas vind ik best een opgave. Helemaal als ik voor Skye moet gaan kijken. Veel vind ik te zoetsappig, tuttig of past niet echt bij haar smalle figuurtje. Voor Kyan slaag ik altijd sneller, maar blijft ook altijd even zoeken.
En als je een beetje een leuke wil, en nog in de juiste maat, moet je er nog snel bij zijn ook!

Ik ging dus maar eens op jacht. Alle welbekende sites af en selecteerde m’n favorieten!
Mijn eisen zijn niet groot, een capuchon is bijvoorbeeld geen pre, maar wel een fijne bijkomstigheid. Ik vind de gewatteerde jassen niet staan bij Kyan en Skye, dus die sla ik altijd snel over. Ook felle kleuren waag ik me niet zo snel aan, of het moet een hele leuke zijn. Zo zei ik vorig jaar, Skye krijgt geen roze jas. Uhm, 3 x raden welke kleur haar winterjas was.

Kyan:
Zoals ik al schreef slaag ik voor Kyan altijd iets sneller dus begon ik met de zoektocht voor hem. Hij heeft nog een leren jasje van de H&M van vorig jaar. Deze past hij ook nog, maar is voor de echte winter te dun, meer een tussenjasje dus.

1.

 

Stoer bomberjack van de Zara!
Dit is een grote kanshebber! Ik vind de kleur geweldig en de bontkraag heel stoer.

2.

 

Lang bomberjack van de Zara!
De langere versie van de vorige jas. Heel simpel, maar met de tekst achterop toch anders. Gelukkig is de tekst heel subtiel.

3.

 

Stoer bickerjack vanZ8!
Oh deze jas! Zo mega stoer en tof. Ook al is hier de tekst niet subtiel, vind ik hem alsnog mega cool.

4.

 

Jas van de Prenatal!
Simpele jas, maar door de teddy voering lekker wam. Ik vind de kleur ook heel mooi, je ziet veel groentinten dit najaar!

 

Skye:
Met de snelheid die Skye groeit, past ze zoals verwacht niks meer van vorig jaar. Jammer want ik had uiteindelijk zelfs 2 winterjassen voor der vorig jaar. Was ook wel nodig met de hoeveelheid speeksel die ze toen produceerde.
Ik heb het hele web afgezocht, maar kwam helaas maar 3 leuke winterjassen tegen. Wel makkelijk kiezen zo!

1.

 

Schattige trenchcoat van de Zara!
Oh deze jas! Ik vind hem zo mooi en schattig door de bontkraag. Wéér een roze jas, maar het staat der wel heel leuk denk ik!

 

2.

 

Grijs jasje van Lindex!
De 2de jas die ik vond is deze. Of hij echt geschikt is voor een koude winter, weet ik niet. Heel schattig is hij wel.

3.

Wollen jas van de Zara!
Deze jas werd pas toegevoegd toen ik uiteindelijk al iets besteld had. Vind hem wel heel leuk, dat rode zal Skye ook goed staan.

 

En welke het uiteindelijk geworden zijn?
Ik had echt verwacht dat het voor Kyan de groene bomberjas zou worden van de Zara. Dus die bestelde ik ook en kwam dinsdag binnen. Ik ging alleen maandag naar de Primark toe voor broeken voor mezelf en je raad het al. Ik kwam daar een te leuke winterjas tegen. In een gewéldige kleur!! Waarschijnlijk wel een jas waar half Nederland in loopt, maar pech! Ik vind hem leuk en hij staat Kyan geweldig. En hij kan hem nog van de babycollectie aan, waardoor de binnenvoering bruin is. Die van de grote jongens collectie had een witte binnenkant en vond ik net iets minder. Dus de Zara jas gaat retour. Eenmaal thuis nog een keer gepast te hebben leek hij wat te klein. Nu groeit Kyan niet snel, maar de winter duurt nog wel even, dus een te kleine jas is niks.

007
008

Voor Skye was ik er snel over uit, en dat is het roze jasje van de Zara geworden. Met passen in de winkel stond hij der zo goed en leuk, dus de beslissing was snel gemaakt. Wel bestelde ik hem, want in de winkel hadden ze geen 98. Skye groeit snel en de winter duurt nog lang, dus iets groter is dan niet erg. Ik vind hem zo schattig staan bij der. Zelf is ze er ook helemaal op op, Skye der lievelingskleur is namelijk ‘pink!

005
006

Laat die koude strenge winter maar komen. Oké dat was een grapje, maar de winterjas is in ieder geval in the pocket!

Liefs Jessica! ❤

Advertenties

3 gedachtes over “Winterjas kopen? Een drama!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s