It’s a….

003

Ik ben inmiddels ‘alweer’ 15 weken zwanger en ondertussen weten wij ook het geslacht!! Vroeg, dat weet ik. Maar ondanks dat dit de 3de zwangerschap is, leek de nieuwsgierigheid nog groter dan bij Kyan of Skye. Ook al hebben we er van allebei al 1! Dus plannen maar die echo. En snel! 😉

004

Omdat dit de laatste zwangerschap is, leek het ons leuk om het niet gelijk te vertellen tegen de opa en oma’s, maar bekend te maken met een taartje. Totaal niet vernieuwend, maar wel leuk om een keer te doen. Een super kleine gender reveal weliswaar, maar zeker een geslaagde. Dus de kids gingen uit voorzorg niet mee naar de echo. Je weet maar nooit met 2 van die praatgrage peuters!

Maar voor nu even genoeg gepraat.. Want wat krijgen wij er nou ‘bij’?!?!?!?

004

IT’s A BOY!!!!!

Kyan en Skye krijgen er een lief broertje bij, wij nog een zoontje!
We zagen het op de echo echt heel snel. Hij lag er goed mee te pronken en het is dus overduidelijk een jongetje. Voor ons maakte het niet zo heel erg uit, we hebben van beide al 1. Ik dacht lang een meisje, ook omdat deze zwangerschap erg op die van Skye lijkt. Maar de laatste week neigde ik toch meer naar jongen. Vanwege de kleertjes die ik al gekocht had en ik droomde er vaker over. Nu denk ik alleen maar aan een schattig guitig jongetje met blonde haartjes!

Skye zei de laatste tijd elke keer dat ze een broertje kreeg, maar Kyan was nogal stellig erover dat hij een zusje kreeg. Toen de taart werd aangesneden en iedereen dus uitbundig riep een ‘jongen’, ‘zoon’, ‘broertje’, was Kyan zijn eerste reactie: ‘mama, dat is een grapje!’ Stiekem heel hilarisch! Inmiddels is hij helemaal bij gedraaid en weet hij dat hij een broertje krijgt. Hij gaat alleen niet zijn auto’s delen haha.

005.jpg

Ik maakte voor het eerst zo’n soort taart, maar ik was best wel trots dat hij zo goed lukte. Oké, de binnenkant is niet super blauw, maar alsnog was het heel duidelijk dat er een jongetje in mijn buik zit.

20170905_150242.jpg

Wij genieten van een heerlijke blauwe wolk. Een naam word wel een moeilijke beslissing, we hadden namelijk alleen maar een meisjesnaam! Dus suggesties en leuke namen die ook een beetje bij Kyan en Skye passen, zijn zeker welkom! Uiteraard heb ik al ‘wat’ geshopt, dus een shoplog volgt zeker! 🙂

Liefs Jessica! ❤

Advertenties

3 gedachtes over “It’s a….

 1. anja26 zegt:

  Het het zelf al in me hoofd een jongetje. Maar ach als het maar gezond is. Dat is het belangrijkste.
  Een goeie en fijne zwangerschap.
  En zeker benieuwd hoe die straks eruit ziet, met blonde haartjes?

  Liefs ❤️💙😘

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s