15 Facts about Skye!

Ik schreef al eerder over de facts van Kyan en mezelf. Nooit eerder over die van Skye, dus is het vandaag hoog tijd om eens wat facts te delen over der.
Lees en lach mee!

20170616_1851261

Skye kent 2 uiterste, al vanaf der geboorte. Of ze is extreem uitbundig vrolijk, of intens verdrietig met tranen en hard gehuil erbij.

Skye heeft maar 2 volumes. Of ze praat heel hard, bijna schreeuwend. En als ik dan zeg doe maar iets zachter Skye doet ze heel zachtjes fluisteren. Wat ze overigens maar 5 seconden vol houd.

Ze speelt graag met auto’s. Als ze een cadeautje uit mag kiezen, kiest ze met regelmaat een autootje.

Ze is erg snel met haar ontwikkeling. Niet om op te scheppen, maar het is soms verbazingwekkend hoe snel ze leert.

Alles wat Kyan doet, doet ze na. We noemen der dan ook vaak papegaai. Kyan zijn loopje, als hij iets zegt, hoe die eet of als hij gek doet. Ze doet het allemaal precies na.

Skye groeit echt als een malle en is best lang voor der leeftijd. Ik blijf soms shoppen met der. Al lijkt ze nu heel even een beetje stil te staan, gelukkig!

Ze heeft een groot leeuwen trauma. Wij zijn met grote regelmaat in Blijdorp te vinden, ideaal zo’n abonnement. De mannetjes leeuw was toen we aankwamen hard aan het brullen en mijn moeder had Skye vast. Ze kroop toen ze de leeuw zag en hoorde brullen, over de schouder van mijn moeder zo in mijn armen haha. Sindsdien is ze er als de dood voor. Maar Skye is Skye niet, want ze wilt altijd als 1e bij de leeuwen kijken en loopt er dapper naar toe. Zodra we er zijn krijgt ze het besef dat het niet goed is, en wilt ze gelijk opgetild worden en toch niet meer kijken. En dan als we weer verder in de dierentuin zeggen, ‘strakjes gaan we weer leeuw kijken, is niet eng mama!’

20170815_141504

Ze is verzot op der Happy Horse konijnen, Poppy en Pluisje. Zonder gaat ze echt niet slapen. Ze probeert vaak om nog meer knuffels in bed te gooien, maar daar trappen we niet in haha.

Ze had al snel een grote fantasie, heerlijk om haar te zien spelen.

Skye zingt en praat de hele dag. Dit begon al voordat ze 1 werd en is nooit gestopt. Ze lijkt daarin behoorlijk op mij.

Ze noemt zichzelf altijd ‘mij’. Ook als je vraag hoe ze heet zegt ze ‘mij’ om daarna ‘Kaaaai’ te zeggen. En ze gebruikt het in zinnen ook heel vaak, ‘nee mij doen’, ‘strakjes gaat mij met die spelen’.

Ze heeft een enorm sterke wil en weet precies wat ze wel en niet wilt.

Skye is een echte meid, en kan dus een echt baasje zijn. De laatste tijd als haar iets niet zint, wijst ze met der vingertje en zegt ze er bij ‘helemaal gek!’ (‘ben je helemaal gek’) Ook ‘laat mij rust’ komt vaak voorbij. Hoezo peuterpubertje?!

Skye is een echte waaghals. Ze draait der hand niet om, om alleen op de kabelbaan te gaan. En haar vasthouden mogen we dan al helemaal niet.

Ze is dol op der grote broer Kyan en ziet hem echt als der voorbeeld. Met zindelijk maken hielp het ook enorm dat Kyan zo enthousiast was. Ze had een glimlach van oor tot oor.

20170725_091758

Liefs Jessica! ❤

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s