Skye’tje slaapt, part 3!!

Eigenlijk was het nooit de bedoeling om een part 3 van Skye en het slapen te maken.
We waren in principe waar we wilde zijn. Skye slaapt 4 nachten goed en we hingen de vlag er voor uit. We werden eindelijk uitgerust wakker en de wallen waren weer makkelijker te camoufleren.
Maar toch heb ik iets ontdekt, waardoor we elke nacht door slapen. Ja echt!!
En please laat ik nou niet de goden verzoeken…

20170815_141504We hadden zoals je in m’n andere blog kon lezen een beetje angst voor de vakantie en achteraf bleek deze angst voor niks. Skye deed het super goed. Ze mocht kiezen tussen een normaal bedje of het camping bedje en ze koos het laatste. Ze sliep er onwijs goed en lekker in tijdens de vakantie. Geen gebonk of gedraai, geen paniek dat ze weer eens klem lag in bed, gewoon hele nachten niks. Bijna eng, dat wel. Ook al sliep Skye thuis ook goed we hoorden der toch altijd wel 1 of 2 keer even kreunen of huilen. Vanwege klem liggen, de weg kwijt zijn in bed of knuffels kwijt. En we moesten elke keer toch naar boven, omdat ze zich niet los kreeg en dus bleef huilen/jammeren.

We kwamen op vakantie heerlijk tot rust, maar de 1e nacht thuis was niet fijn. We hadden best een drama nacht, helemaal als je dat niet meer zo gewend bent. Ook de nacht daarna was drama en leek nog erger dan de nacht ervoor. CornΓ© opperde die ochtend om het camping bedje niet naar zolder te brengen, maar in Skye der kamer te zetten. Ik twijfelde wel even, maar proberen kan geen kwaad dacht ik.
Die avond legde we uit dat ze in een ander bedje ging slapen en ze kon werkelijk waar niet wachten. Het is dat ze er zelf niet in kon klimmen anders had ze het gedaan.
Ze was helemaal blij haha.

20170720_213719

En dat zijn wij ook. We zijn inmiddels ruim anderhalve maand verder en ze slaapt gewoon echt elke nacht door!!! 1 nacht was ze wakker, maar ze kreeg in die week 2 kiezen. En dan mag je wakker zijn en huilen, tanden drama is gewoon heel stom en verdrietig.
Maar alle andere nachten, ze slaapt ze allemaal door!!

Het grappige is dat mensen toch even raar kijken als ze Skye der kamer binnen komen of als ik het vertel. In het begin overigens wat huiverig erover want het leek te mooi om waar te zijn.. We twijfelden eerst nog om Skye over te doen naar een peuterbedje, omdat je daar vaak goede verhalen over hoor. Dat ze beter/door gaan slapen. Maar dat hebben we voor nu nog heel even uitgesteld.
Eerst even mega genieten van het doorslapen!

20170712_221128

Dat we doorslapen zijn we blij mee, maar nog blijer dat het Skye ook mega goed doet. Ze is niet om 9.00u al moe, minder huilerig en nog vrolijker. Ze had soms echt ochtenden erbij dat ze veel huilde en ze alweer snel moe was. Alsnog ligt ze vaak rond 12.00u ’s middags alweer in bed voor een middagslaapje, ze trekt het ook makkelijker zonder als we bijvoorbeeld een dag op pad zijn.

Misschien is deze tip iets voor jou, of werkt het helaas niet. Maar als je het nog nooit heb uitgeprobeerd, zal ik het zeker een kans geven.

 

Liefs Jessica! ❀

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s