Het beruchte bureau 3.0!

20170704_134218.jpg

Ik schreef al vaker over het consultatiebureau. De ene vind het een horror om er naar toe te gaan, de ander heeft er niet zo’n problemen mee. Ik zelf zit er een beetje tussen in. Ik vind het fijn om de groei en ontwikkeling te zien, maar tegelijkertijd vind ik ook dat ze soms paniek zaaien om niks.

Gisteren was het weer zo ver voor Skye. De afspraak was al 2 x verzet, dus 3 x is scheepsrecht. We hadden de 2 jaar controle en die was bij de arts. Gelukkig, want die is al langere tijd dezelfde. Een bekend gezicht scheelt al de helft soms. De verpleegkundige wisselen bijna met de maand lijkt het! Althans bij ons dan.

20170704_090232

Skye werd eerst gemeten en gewogen en is gewoon al 92.5 cm lang! Woow! Ik wist stiekem wel dat ze flink gegroeid was, ik blijf shoppen voor der! Maar zo lang! En dat betekent dus ook dat als Kyan niks gegroeid is, ze maar 3 cm schelen.
Ze hebben alleen sinds kort een nieuwe weegschaal. Bij de vorige mochten ze op een stoeltje gaan zitten, maar bij deze moeten ze er op gaan staan. Toch iets minder leuk en Skye twijfelde dus ook even of ze er wel op zou gaan staan.

Tijd voor de arts dus. Het fijne aan dit bezoekje was dat ze gelijk begon met of ik vragen had en hoe het met Skye gaat. Niks geen formele dingen, maar gewoon een gezellig gesprekje.
Natuurlijk kwam als eerste het slapen van Skye aan bod en dat dit dus echt heel goed gaat!
Na wat kletsen mocht Skye even laten zien wat ze al kan. Alle opdrachtjes deed ze perfect en zelfs de opdrachtjes van 3 jaar deed ze zonder moeite. Een pienter meisje met een mega sterke eigen wil.

20170704_085645.jpg

Vanaf 2 jaar berekenen ze nu ook de BMI. Gelukkig gaf de arts al gelijk aan dat we het niet te zwaar moeten nemen en het gewoon weer iets nieuws erbij is. Skye zit op het randje van gezond gewicht en ondergewicht, maar niks om zorgen te maken. Ze eet goed en ontwikkeld zich goed. Ze is nog steeds geen stil zitter.

Ik vond het dit keer een fijn bezoekje. We hebben een praatje gemaakt, Skye deed alle opdrachten zonder moeite en Kyan heeft heerlijk kunnen spelen! En ik scoorde punten want we geven inmiddels wel weer vitamine D. Mede ook omdat de mijne zo laag is.
De volgende afspraak staat voor 3 jaar en de oog-test. Gelukkig duurt dat nog hÊÊl lang, want ik denk dat dat nog weleens een opgave kan worden haha!

Liefs Jessica! ❤

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s