16 Facts About Kyan!

Schreef ik laatst de rare maar leuke facts over mezelf, is nu Kyan aan de beurt. Leuke weetjes, dingen die hij altijd doet en wat karaktertrekjes.
Voor nu heb ik er 16 opgeschreven, maar ik kon blijven schrijven haha!

IMG_4815

Kyan is best klein. Bij zijn geboorte was hij 47cm, en hij groeit gewoon niet zo snel. Toen hij een halfjaar was, dachten mensen vaak dat hij net 2 maanden was. Het klein zijn heeft wel een voordeel. Als ik zeg dat hij nog 2 jaar is geloven mensen het ook, makkelijk met pretparken en dierentuinen. Enige nadeel is dat Kyan wel weet dat hij 3 jaar is!!

Kyan is een echt knuffelbeertje. Hij komt meerdere keren per dag naar me toe voor kusjes en knuffels. Hij kan ook echt genieten van samen onder een dekentje zitten en lekker kroelen.

Kyan kan niet zonder zijn 3 konijnen van Difrax, 1 blauwe en 2 geel/groene. Hij heeft deze gekregen na zijn geboorte, en sindsdien zijn ze onmisbaar. Ze hebben de geweldige namen ‘Blah’ en ‘Pleh’ gekregen.

Hij slaapt altijd met 2 nachtlampjes van Star Wars aan. Zonder slaapt hij niet. Ik heb ze wel eens terwijl hij sliep uitgedaan, en een paar uur later hoorde ik hem roepen dat ze aan moesten.

Kyan is een echte stuntpiloot. Hij zit ALTIJD onder de blauwe plekken en heeft regelmatig een bult. We hebben al een paar keer bij de huisartsenpost gezeten hiervoor!

Kyan valt ook altijd. Toen hij net begon met lopen was dit logisch, maar nu hij 3 jaar is valt hij nog steeds regelmatig. Hij wilt dan te snel rennen en struikelt over zijn eigen benen!

Kyan is verzot op auto’s. Als we ergens naar toe gaan, al is het voor boodschappen, dan moet er een auto mee naar buiten. Het liefste 2. Gelukkig zijn het wel altijd kleine autootjes.

20160831_184735

Kyan is dol op saus eten. Als we friet eten, wil hij alle soorten saus op zijn bord. Om deze vervolgens als de friet op is, met een lepel op te eten. En dan het liefst alle sausjes door elkaar.

Kyan speelt graag met de poppenwagen van Skye. Soms nog liever dan Skye zelf.

Kyan is een zwaar mama’s kindje. Altijd al geweest.

Met de bus of trein gaan is een groot feest voor Kyan. We reizen bijna elke week wel een keer met de bus, en keer op keer word hij enthousiast er van.

Met papa doet Kyan het liefste stoeien. En dan echt op de wilde manier. Ik zit soms vol angst te kijken!

Kyan is dol op Skye. Ze krijgt met grote regelmaat uit het niets kusjes of knuffels. Hij geeft der vaak complimentjes en leert haar dingen. En als ze dit dan goed doet zegt hij enthousiast ‘goedzoooo meisje’ en geeft der veel kusjes.

Kyan moet altijd eerst even de kat uit de boom kijken. Helemaal als hij ergens zonder Skye is.

Kyan kleit alleen maar met Oma Karin. Hij vraagt er bij mij of mijn moeder nooit om. Maar zodra Oma Karin 1 stap binnen zet, pakt Kyan de klei al. Stiekem vind ik dit niet erg!

Kyan zegt i.p.v. de ‘r’, de ‘l’. Mega grappig als hij ‘glote dlol’ of ‘blotelham’ zegt!!

20170405_094713

 

Liefs Jessica! ❀

Advertenties

3 gedachtes over “16 Facts About Kyan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s