Hoera! Skye 2 jaar!

20170328_111214

Mijn liefste poppetje is vandaag 2 jaar geworden! 2! Serieus, waar blijft de tijd?
Hoe cliché het ook is en klinkt, het gaat snel. En bij een 2de nog veel sneller. Zo ligt er een klein poppetje van 44 centimeter schreeuwend in m’n armen en zo knipper je 2 keer en staat er een kleine diva naast me die precies weet wat ze wilt.

Maar 2 jaar dus. En Skye heeft zich in die kleine 2 jaar al echt ontpopt als een kleine grote diva. Ze weet precies wat ze wil en is een kampioen in aanstellen. Ze kan zo meespelen in Goede Tijden, haha. Ze kan tranen produceren als een malle en als je der ziet lopen, gelooft niemand dat ze nog 2 moe(s)t worden. Skye is heel lang en smal en met der wijze praatjes kan ze ook gerust door voor een peuter van 3.

Skye is onze grootste clown en papegaai in huis. Ze praat werkelijk elk woord na, en haar woordenschat is veelte groot voor haar leeftijd. We hoeven nooit een radio aan, want ze zingt nog meer dan dat ze praat. Heel gezellig hoor, maar dat ze dit sinds kort keihard ’s avonds doet als ze in bed ligt, dat hoeft dan weer niet!!
Ook is Skye er nog steeds 1 van het uiterste. Of keihard en extreem verdrietig/boos. Of heel uitbundig vrolijk.

20170328_111449.jpg

Zaterdag hebben we haar verjaardag in Frozen stijl gevierd. Slingers van Elsa, Anna en Olaf, die ook gezellig op de deur werden gehangen. Ik probeerde zelfs de hapjes in Frozen stijl te maken. Wat overigens best goed gelukt is en leuk ontvangen werd.
Ook kreeg ze een Elsa en Anna Barbie en een poppenbedje voor haar Baby Born. Elke avond worden deze in bed gelegd en zingt ze ‘slaap kindje slaap’ voor ze. Mega aandoenlijke om te zien! Skye is de laatste paar maanden helemaal thuis in de poppenwereld en heeft zich ontpopt als een echt moedertje. Leuk om te zien! ❤

Skye heeft erg genoten van haar Frozen feest. Ze at de halve taart van oma op, snoepte er op los en stal zoals altijd de show. Ze weet ook precies hoe ze dit moet doen.. Lief lachen of even gek doen, en ze heeft iedereen om der vingertje gewonden.
Ze knuffelde er op los met kleine Roïn en zoende nog maar een keer met Abel, der grote liefde.

Meisje wat ben je leuk lief grappig. Blijf alsjeblieft nog heel eventjes klein. Met je schattige piekhaartjes, je lieve stemmetje en je mooie oogjes waarmee je alles voor elkaar krijgt. Vandaag is jou dag, en we gaan er een gezellige dag van maken.

20170328_111202.jpg

Gefeliciteerd lieve Skye!

Liefs Jessica! ❤

 

Advertenties

Een gedachte over “Hoera! Skye 2 jaar!

  1. anja26 zegt:

    Gefeliciteerd, het was een gezellige dag, en wat gaat de tijd zeker hard.
    Het is in alles precies der moeder, vrolijk en heel de dag zingen.
    Geniet vandaag er lekker van 💋💋

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s