Outfit: Jurken chaos!

Banner

Een bijschrift invoeren

Maxi dresses. M’n favoriete kledingstuk om te dragen in de zomer. Het liefste draag ik ze elke dag en een beetje oversized/maat groter. Lekker luchtig met het soms veel te warme weer in Nederland. Stoere sneakers of sandaaltjes eronder en als het wat kouder is een jasje erover heen en je bent ready.

Voorheen droeg ik nooit midi of maxi dresses in de winter, maar sinds vorig jaar is daar verandering ingekomen. Sterker nog ik vind het de laatste tijd de ideale to go outfit! Jurk aan, panty en stoere sneakers of boots en je bent gewoon klaar.. je hebt zelfs tijd over voor een uitgebreide make-up look.

Het begon met een simpele grijze jurk met lange mouwen van de H&M. Niks bijzonders aan, bijna saai zelfs. Maar hij zit heerlijk en is lekker warm. Soms moet je voor comfy gaan! ๐Ÿ˜‰
Er volgde wat Primark jurken en ik was om. Ik wilde meer, en het liefst in alle kleuren en vormen, haha.

Nu het weer wat beter word, vind ik het nog fijner om ze te dragen. Helemaal ideaal als je er geen panty onder hoef! Ik blijf toch meer een Lente/Zomer mens.

Kijk mee naar mijn favorieten en wat outfits! ๐Ÿ™‚

Favorieten:

793027_pb_01
900103_pb_01

728841_pb_01835414_pb_01

848925_pb_01795168_pb_01

Ik heb toch wel een zwak voor streepjes als ik mijn favorieten zie! Al vind ik dat soms ook wel tricky bij een strakke jurk. En jurken met ribstof doen het ook goed.
De 1e jurk met het ‘grid’ patroon is m’n grootste favoriet!

Bron foto’s:ย 1ย 2ย 3ย 4ย 5ย 6

Outfits:

001

Laten we gelijk maar met m’n favoriet beginnen. Deze mooie gestreepte jurk van de Primark. Groot favoriet en vind het printje geweldig. Ik durf ook wel te zeggen dat ik deze jurk mezelf goed vind staan.

004

Nog een favoriet. Dit jurkje van America Today. Heel simpel, maar de ribstof en kleine kol maken hem net wat anders. Deze zit echt mega lekker, ook een pluspunt!

003

Dit wat wijdere model is van Jacqueline de Jong. Ik kende heel het merk niet, maar hetย is onderdeel van Vero Moda en Only. Ik vind zo’n wijder model soms wel fijn, beweegt net wat makkelijker met 2 kids.

002

En als laatste favoriet deze lange grijze jurk van de WE. Ook met een ribstof wat hem wederom wat leuker maakt. Deze valt een stuk langer, maar de stof is soepel, waardoor je gelukkig nog normaal kan lopen!

Zijn jullie fan van Maxi jurken? Ik ben blij dat het weer lekkerder word, dat maakt m’n outfit kiezen nog makkelijker. Maxi jurk, sneakers en gaaaan.

Liefs Jessica! โค

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s