12 Facts about me!

IMG_20170225_110132_648

Ondertussen bloggen we alweer 10 maanden. Wauw! Het leek me leuk om wat leuke en  grappige maar soms ook rare facts over mezelf te delen. Zo kan je mij een beetje beter leren kennen. En dubbel liggen om de soms rare trekjes van mij.

 • Ik bewaar serieus alle chocolade en koek waar ook maar iets van chocolade in zit, in de koelkast. Er zijn mensen die dit raar vinden, wat ik wel snap. Maar ik vind chocolade het lekkerst als het koud is, haha.
 • Ik vind bananen alleen lekker als ze groen zijn. Dan zijn ze nog hard, heerlijk. Ik eet ze ook echt alleen zo, in gerechten, drinken of warm hoef ik ze niet.
 • Ik eet geen oranje snoepjes/koekjes of iets dergelijks. Oranje snoepjes zijn gewoon niet lekker!
 • Ik kauw altijd op mijn toetje, heel doorslikken kan ik niet.
 • Ik at vroeger alle soorten vleeswaren op brood. Tot ik, ik ‘Geef nooit op’ zat te kijken, terwijl ik m’n boterham met ontbijtspek at. Het ging over dinosaurussen en op de 1 of andere manier legde ik dat verband met m’n beleg, aangezien er op de ontbijtspek wat rode dingetjes zaten, die ik voor bloed aanzag. Noem me mega weird, maar sindsdien heb ik het nooit meer gegeten en skipte ik veel vleeswaar. Ik eet nu alleen nog maar boterhamworst haha.
 • Ik doe alles rechts, behalve snijden, dat doe ik links. Ik kan het gewoon niet met rechts.
 • Lijstjes, menu kaarten, noem het op. Ik begin altijd onderaan met lezen.
 • M’n benen zitten altijd onder de blauwe plekken. Noem het onhandigheid maar ik loop elke dag wel ergens tegen aan. Kan er gewoon niks aan doen.
 • Muziek moet altijd hard bij mij. En keihard mee zingen, heerlijk.
 • Ik speel nog steeds graag Pokémon. Ja heel erg, maar ik vind het gewoon te leuk.
 • Ik val altijd binnen 1 minuut in slaap, soms tot ergernis van Corné, die een halfuur lang naar het plafond loopt te staren tot hij in slaap valt.
 • Ik stijl m’n haren voordat ik ga slapen als ik gedoucht heb. Ik heb slag in m’n haren, wat ik niet mooi vind, en na een nachtje slapen is dat vaak nog erger.

Zoals ik al aangaf zijn sommige echt super raar, haha.
Nu ben ik natuurlijk benieuwd of jullie ook van die rare trekjes hebben, dus delen maar!

Liefs Jessica! ❤

Advertenties

6 gedachtes over “12 Facts about me!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s