Prenatal Blue Vibes!

20170120_163557

Ik moest laatst naar de ikea, even een dekbed scoren voor Kyan! De prenatal zit ook op de woonboulevard en ik besloot een kijkje te nemen. Ik had in de vlog van Kelly Caresse zo’n leuke legging voor Skye gezien, die ik wel heel graag wilde scoren! Normaal kijk ik altijd eerst even online, maar aangezien leggings en broekjes voor Skye kopen een drama is, is in real life shoppen soms beter.

Op naar de Prenatal dus. De nieuwe collectie hing vooraan in de winkel. En oh m’n hart maakte wel even een sprongetje! Behalve de legging met de te leuke print, hadden ze hem ook in jurkjes vorm! Hoog hebben gehalte dus!

De nieuwe Prenatal collectie, ‘As blue as the sea’, bestaat voornamelijk uit blauw tinten. Het gaat over de normale Prenatal collectie en is van baby t/m peuter te verkrijgen. Ik vind blauw een mooie kleur en staat zowel Kyan als Skye enorm goed.
Kijk mee naar de mooie lookbook die Prenatal maakte. Alleen al daarom wil je toch iets uit de collectie?!


Uiteraard shopte ik wat voor de kids! Het liefste wilde ik alles hebben, maar helaas is dit niet super bevorderlijk voor m’n portemonnee haha! Ik verkocht gelukkig wel veel Z8 kleding via Marktplaats, dus dat scheelde iets.
Ik vond vooral de collectie voor de meisjes heel leuk. Het nadeel is alleen dat de meeste broekjes voor Skye te breed vielen en ik die dus moest laten hangen. Ook bij Kyan zaten de broekjes niet mooi aangesloten. Maar alsnog goed geshopt, dus kijk wederom mee!
Skye krijgt overigens der laatste kiezen door, vandaar het kwijl spoor op het shirtje haha.

20170120_11432220170120_114329

Oh dit staat toch te schattig?! Ik ben echt verliefd op dit printje. 
Het jurkje en de maillot zijn van de nieuwe collectie, laarsjes van de Zara.

20170120_15394520170120_153956

Ik deed voor het eerst een staartje in bij Skye, want der haartjes groeien opeens goed. Ze krijgt er een heel ander koppie van!! Ze wilde overigens graag op de foto, maar wel met der knuffels!
Skye draagt hier de tregging en shirtje gecombineerd met stoere sneakers van Nike. Die zijn overigens nog van Kyan geweest. 

20170120_15585920170120_155917Over dit jurkje twijfelde ik wel even. Ze hadden hem alleen in een grote maat en ik was bang dat hij te breed zou zijn. Maar het valt gelukkig mee.
De laarsjes en de maillot is van de H&M.

20170120_16245720170120_162918Voor Kyan kocht ik alleen 2 shirtjes. Die overigens heel mooi smal vallen!
Gecombineerd met een jeans van Hema en schoenen van Zara.

De collectie is nu online en in de winkels te koop!
Ik zeg sla je slag, want ik wilde graag nog een shirtje hebben, maar die is helaas al uitverkocht!

Wat vind jij van de collectie?

Liefs Jessica! ❀

Advertenties

2 gedachtes over “Prenatal Blue Vibes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s