Christmas Outfits 2016.

banner

Fashion en kerst. Een top combi als je mij een beetje kent. En dus deel ik vandaag mijn outfits, en die van de kids, die we droegen met 1e en 2e kerstdag.
Uiteraard wilde ik iets leuks en nieuws hebben voor kerst. Ik bestelde wat leuke rokken, blousejes en jurkjes bij de H&M, maar toen het eenmaal binnen kwam, was alles een dikke bummer. De blousejes waren van een akelig stof, haha, en de rokken zaten voor geen meter.

Het kwam de vrijdag voor kerst binnen, en heel even had ik paniek.. Wat nu? Heb ik iets leuks in m’n kast of word het toch last-minute shopping? Ik besloot voor het laatste te gaan. En vraag me niet waarom, maar ik ging toch als 1e naar de H&M. Daar liep ik al snel tegen een rok aan. Een olijf groene plissé rok. Ik paste hem, met een zwarte top met halve col. Ik twijfel niet snel over kleding, maar toen wel. Ik stuurde Corné een foto, die overigens gelijk terug stuurde dat het heel chique en nice was. 🙂 Ik zette dezelfde foto op Instagram stories met de vraag yay or nay. Op 2 mensen na, waarvan 1 m’n moeder, reageerde helemaal niemand, dus de rok werd niet gekocht.. Ook al appte Corné nogmaals dat het me echt goed stond! Maar na een uur zat de rok nog in m’n hoofd, en alle andere die ik paste konden er niet aan tippen. Je raad het al, de rok werd dus wel gekocht!

Zie hier onder hoe ik de rok verder combineerde op eerste kerstdag! 🙂

1e Kerstdag

Ik droeg de rok met een zwart topje van de H&M, waarvan de pasvorm echt super is en me, al zeg ik het zelf, goed staat. Het is trouwens geen body, want die trend sla ik heel graag over haha.
De enkellaarsjes zijn van SPM Shoes & Boots. 

Ik droeg een oranje-bruine oog look, gemaakt met de paletten van Morphe Brushes en Urban Decay. Op mijn lippen droeg ik Lady Danger van MAC. Ik vind persoonlijk groen in combi met oranje heel mooi.

Tweede kerstdag was makkelijker! Daar had ik al wel een outfit voor. Ik vond een maand geleden in de sale dit donker groene jurkje met open schouders bij de Primark.
Ik kocht het niet perse met de reden om het met kerst te dragen. Ik vind strakke jurkjes eigenlijk helemaal niks als je weet dat je veel ga eten en een ‘foodbaby’ creëert.
Maar het jurkje zit super lekker, is van soepele stof en de open schouders maken het een stukje chiquer.

2de Kerstdag

Ik combineerde het jurkje met een niet al te dikke panty en weer mijn enkellaarsjes van SPM Shoes & Boots. Ik vind deze enkellaarsjes met een jeans niet zo, maar met een lange rok of jurkje vind ik ze super staan.

Ook op deze dag droeg ik een oranje-bruine oog look, maar ik maakte hem iets minder donker dan de dag ervoor. De lipstick die ik droeg is van de MAC Holiday collectie, Nouvelle Voque.
Op de foto aan het begin van dit artikel, zie je mijn make-up iets beter. Ik had een iets minder opvallende lipstick op, omdat ik even een paar uurtjes moest werken.

Kyan en Skye

Ik vond Kyan en Skye er te schattig uit zien deze 2 dagen, dus deel ook graag hun outfits. Ik shopte wederom wat nieuwe dingen, ik kon het gewoon niet laten haha! Wel kleding die ze daarna ook nog aan kunnen. Een shirtje met ‘Rudolph Rocks’, ‘Santa Who’ of een kerstman erop is leuk, maar daarna trek ik zoiets niet meer aan!

Kyan z’n outfit van 1e kerstdag.
Het shirtje kocht ik bij de Hema, en is eigenlijk nog een beetje te groot, maar was de kleinste maat die ze hadden. De jeans van Next Direct en de Timberlands had Kyan al in zijn kast.

Kyan z’n outfit van 2e kerstdag.
Dit shirtje kocht ik bij Ter Stal in de Sale. Ik vind hem super en staat Kyan heel leuk. Ik kom er eigenlijk nooit, maar hij zit nu bij sinds kort bij ons in het winkelcentrum en ben blij dat ik een kijkje ging nemen. De skinny jeans van de Hema en Sneakers van Zara had Kyan al in z’n kast.

Skye was 1e kerstdag één en al glitter, haha. Het zilveren glitter vestje is van de H&M, jurkje van de Primark, zwarte glitter panty van Next Direct en de veterlaarsjes van de Zara. Het vestje zag ik opeens hangen en paste perfect bij het jurkje.
Het strikje kocht ik bij een vriendinnetje die via een Facebook pagina zelfgemaakte haar spulletjes verkoopt.

Met 2de kerstdag droeg Skye een outfit waarbij alles van de Hema is, op de veterlaarsjes na. Het rokje komt op de foto niet echt tot z’n recht. Het is een plissé rokje met een gouden band.
Skye laat overigens eindelijk de haarspeldjes in der haar, zo blij mee! Vind het te schattig staan, helemaal nu der haartjes eindelijk goed groeien.

 

Hoe waren jullie gekleed met kerst? En jullie kind(jes)?!
Heel benieuwd naar. Ik zelf vind kerst leuk vanwege het samenzijn en het lekkere eten. Maar zeker ook vanwege het leuke aankleden! Op naar de volgende kerst! 😉

Liefs Jessica! ❤

Advertenties

3 gedachtes over “Christmas Outfits 2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s