Holiday 2016: Mijn aankopen!

20161111_131137

Ik schreef 3 weken terug welke Holiday 2016 make-up collecties mij lieten watertanden. En dat laten ze me nog steeds doen. Ik zou Jessica niet zijn als ik niks zou kopen.
Kijk mee naar wat ik scoorde…of misschien wel meerdere dingen! 😉

MAC Nutcracker Sweet Nude/Pink Lipstick Kit.
MAC komt zoals elk jaar met een hele uitgebreide kerst collectie. Elk jaar heb ik weer keuze stress, of heb ik een ‘had ik die toch maar gekocht’ gevoel. En zo ook dit jaar.
Ik kocht als eerste de mini lipstick kit in Nude. Nou ja, ik deed een poging tot. De release op de officiële MAC Cosmetics site, die miste ik. En je raad het al, de Nude lipstick kit was uitverkocht toen ik keek. Ik was er bijna ziek van, haha. Toen ik 2 dagen later er een beetje over heen was, maar ondertussen wel elk uur op de site had gezeten, zag ik tot mijn grote verbazing dat het aangevuld was en bestelde ik snel!
Stiekem had ik toen ook de Roze lipstick kit in mijn winkelmandje, maar die gooide ik er toch weer uit. Maar je voelt hem misschien al aankomen, uiteindelijk werd er deze week nog een pakketje afgeleverd! De roze lipstick kit.

20161111_130513

De mini kits bestaan uit 4 mini lipsticks die in het vaste assortiment zitten. Een mooie kans dus om eens andere kleuren te proberen. De lipsticks zijn een stuk kleiner en smaller. Ter vergelijking, een normale MAC lipstick bevat 3 gram, deze mini’s 1,8 gram.
Op de foto zie je overigens een nieuwe MAC Viva Glam 2 naast Nouvelle Voque.

20161111_125901
MAC Nutcracker Sweet Nude Lipstick Kit

Crême Cup – Kinda Sexy – Nouvelle Voque – Whirl

In deze kit zitten 3 matte lipsticks en 1 cremesheen lipstick. Ik was erg verrast over Kinda Sexy. Een super mooie matte nude kleur met wat oranje/koraal in zich. Maar ook Crême Cup verraste mij. Een Cremesheen lipstick die toch een mooie kleur achter laat. En nog belangrijker, smeert super fijn en voelt lekker aan op de lippen. De enige die ik minder vind is Whirl. Ik ben niet zo van bruine lipsticks.

Crême Cup – Kinda Sexy

Nouvelle Voque – Whirl

20161129_150013
MAC Nutcracker Sweet Pink Lipstick Kit

Impassioned – Dangerously Red – Girl About Town – Heroine

Stiekem had ik van dit setje Impassioned al in het groot. Maar ik was zo benieuwd naar de andere 3 kleuren, dat ik hem toch bestelde. In deze kit zitten 2 matte lipsticks en 2 amplified creme lipsticks. Deze laatste zijn gepigmenteerde lipsticks met een glanzende finish. Ik was vooral benieuwd naar hoe Heroine mij zou staan. Stefanie staat hem altijd super! Paars is overigens niet nieuw voor mij, ik heb geloof ik 2/3 paarse lipsticks van MAC. Nog 1 erbij kan geen kwaad haha!

Impassioned – Dangerously Red

Girl About Town – Heroine

Ik vind ze erg schattig en de kwaliteit is zoals we van MAC gewend zijn. Nog fijner, je hebt 4 lipsticks voor €38. Als je nagaat dat een normale lipstick tussen de €19,50 en de €25 kost, is dit een koopje. Je krijgt natuurlijk wel minder lipstick, maar voor alsnog heb ik in mijn hele leven nog maar 2 lipsticks opgemaakt haha.

 

Urban Decay Naked Ultimate Basics Eyeshadow Palette
Ik was van plan om het bij MAC te laten, maar toen ik dit artikel ging maken werd ik toch wel wild van het nieuwe Urban Decay Naked Ultimate Basics palette. Ik heb meerdere Naked paletten, en die worden nog steeds met veel liefde gebruikt.
Ik heb vorig jaar als kerstpakket 2 bonnen van Ici Paris XL gehad, en die moesten dit jaar nog op. Een win win situatie overigens, nu kon ik eindelijk de nieuwe UD counter in Breda bewonderen. Ik swatchte het palette, viel achterover van de pigmentatie, neusde nog even verder en liep naar buiten. Met een tasje!
Ook kocht ik een nieuwe primer, dit keer in travel size. Ik weet niet of deze alleen met kerst te koop is, of gewoon het hele jaar door.

20161111_13071320161111_130739

De pigmentatie van dit palette is echt top. De oogschaduws zijn heel erg creamy, wat super fijn is met aanbrengen. Ik ben vooral helemaal fan van Lethal en Extra Bitter. Liefde voor bordeaux en oranje oogschaduw. Alle kleuren in dit palette zijn matte. Op zich had ik het wel fijn gevonden als er 1 of 2 highlighters met shimmer bij hadden gezeten. Vind ik toch altijd het mooiste in m’n ooghoek en binnenkant crease.

20161111_130819 20161111_131018

In dit Naked Basics palette zit wel een kwast. De voorgaande Naked Basics paletten hadden dit namelijk niet. Ik vind dit overigens niet perse een must, ik gebruik 9 van de 10 keer toch mijn eigen vertrouwde kwasten. De Blending and Smudger Brush die er bij zit, vind ik te hard om te blenden. Hij prikt een beetje en blend het niet mooi egaal. De smudger daar in tegen is wel heel fijn voor onder mijn ogen en om harde lijnen uit te blenden.

Ooglook met Blow- Instinct – Lethal – Extra Bitter – Blackjack

Ik ben super blij met mijn Holiday aankopen. En kijk nu alweer uit naar de volgende collecties! Hebben jullie iets gescoord?

Liefs Jessica! ❤

Advertenties

3 gedachtes over “Holiday 2016: Mijn aankopen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s