Holiday 2016 make-up!

holiday2016_macnutcrackersweet001

De titel zegt genoeg! En ik weet dat eerst de goeie ouwe man nog in het land komt. Maar als ik ergens helemaal wild van word, dan zijn het wel de make-up Kerst Collecties van verschillende merken. Elk jaar pakken ze weer uit en elk jaar lijkt het nog groter en fantastischer.
Je komt met de collecties al vroeg in de kerst sfeer, want het merendeel is nu al te koop.

Ik zette de mooiste even op een rijtje in een top 3! Moeilijk kiezen overigens want je vind genoeg gave en mooie collecties online, maar helaas is niet alles in Nederland te koop. Op zulke momenten mis ik de Sephora winkel nog meer. Daar ging ik gewoon naar toe, en kocht ik de halve winkel met Christmas stuff leeg! 😉

1. MAC Nutcracker Sweet Holiday/Color collection.
Oh echt. MAC. Ik kijk er elk jaar weer naar uit en ook elk jaar zwicht ik weer voor 1 of meerdere producten. Je hebt de Holiday collectie en de Color collectie. De Holiday collectie bestaat voornamelijk uit mini’s en leuke kits met kwasten en oogschaduw paletten. De Color collectie heeft losse lipsticks, oogschaduws, oogpotloden en poeder.
Ook brengen ze de Viva Glam producten uit in een nieuw jasje. Altijd leuk, helemaal als je weet dat de opbrengst naar het MAC AIDS Fund gaat.
De verpakkingen veranderen dit jaar van basic zwart naar een kek printje, en de mini kits zijn altijd zeer geliefd en leuk geprijsd. Het is altijd een zeer uitgebreide collectie, dus zeker een kijkje waard.

Alles word via maccosmetics.nl verkocht en, op bepaalde exclusieve producten na, op bijenkorf.nl. Uiteraard kan je het ook eerst swatchen in de winkels of bij de counters en daar kopen.

2. Urban Decay
Waar ook elk jaar m’n hart sneller van gaat kloppen is Urban Decay. Toen de Sephora nog in Nederland zat, kocht ik er elk jaar iets van, vooral de mini oogpotloden die dan zeer leuk geprijsd waren. UD was even weg, maar zit al weer even in Nederland en sinds 1,5 maand ook in Breda. Dikke yay!
De eye catcher van deze collectie is toch wel het Urban Decay Full Spectrum Eyeshadow Palette. Een palette met 21 oogschaduws in gewaagde kleurtjes. Ook heeft de collectie een nieuw Naked Basic palette, namelijk de Naked Ultimate Basics Eyeshadow Palette. De kleuren zijn exclusief en allemaal anders dan de voorgaande 2 Naked Basic paletten. Ook vind je onder andere in deze Holiday collectie het Vice Lipstick Palette, 12 tinten uit het nog grotere lipstick assortiment van UD. Ik zelf ben geen grote fan van lip paletten, maar de kleuren zijn zeker mooi.

Urban Decay koop je bij Ici Paris XL online of in de winkels van Ici Paris XL.

3. NYX Cosmetics
Oh NYX, ik had er vroeger al een liefdes relatie mee. Hij was eventjes over, maar we hebben elkaar weer gevonden! De holiday collectie is er echt 1 om even te bekijken. Super gave lipstick kits met 24 mini Suede Liquid Lip Creams of 36 mini NYX Soft Matte Lip Creams.
Ook brengen ze veel kits uit met 3 lip producten erin en een mooie oogschaduw kit met 12 kleuren geïnspireerd op LA, de NYX Loves L.A. Library Set.
Hier werd ik best wel wild van! Helaas is het niet online bij de Douglas te koop, en verzend NYX Cosmetics niet naar Nederland. MAAR! 10 November 2016 is er een NYX winkel geopend in Amsterdam en Instagram laat mij geloven dat ze het daar wel hebben! 🙂

 

Ik kocht 1, of misschien meerdere, make-up producten van de Holiday Collecties. Nieuwsgierig? Kom dan zeker volgende week even terug!

Liefs Jessica! ❤

 

Bron foto’s:
MAC Cosmetics
Urban Decay
NYX Cosmetics

Advertenties

Een gedachte over “Holiday 2016 make-up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s