Morphe Brushes: 12NB Naturel Beauty Palette!

004

Oh wat aasde ik toch al langere tijd op een Morphe Brushes product. Over de kwasten hoorde ik alleen maar lovende verhalen, maar ook van de palettes werd ik helemaal wild. De pigmentatie ziet er op swatches altijd zo mooi uit.

Voor mijn verjaardag kreeg ik van Corné kwasten van Morphe, maar ook een heel mooi palette. Het 12NB Naturel Beauty palette. Deze palletes zijn razend populair en vaak uitverkocht. Je hebt namelijk nog een versie ervan en dat is het 12S Soul of Summer palette. 1 Waar mijn beauty hart ook hard van ging kloppen, maar die was helaas uitverkocht. Of kan beter zeggen, nog steeds.

005

Mijn eerste Morphe product dus. De verpakking is simpel. Een zwarte verpakking en er staat in het groot Morphe op. Niet te veel poespas. Ik vind het wel wat hebben. Het formaat is ook mooi compact en ligt lekker in je hand.
Als je het palette open doe, zie je de 12 oogschaduw en that’s it. Geen spiegel aan de binnenkant, geen namen bij de oogschaduws. Nou hoeft dat ook niet. Ik gebruik de spiegel bijna nooit wat in een product zit, 9 van de 10 keer word deze bij mij alleen maar smerig. Namen vind ik altijd wel grappig maar is zeker ook geen must.

Hoe mooi is dit palette!! 

In het palette zitten, zoals de naam al verklapt, naturel bruintinten. Met een uitschieter van goud, oranje en bordeaux. Misschien denk je, weer het zoveelste bruintinten palette, maar toch vind ik dat je hier ook zeker unieke kleuren in vind. Sowieso de oranje, waar je zeker van moet houden, maar ik ben dol op oranje oogschaduw. Als het goed gecombineerd is dan! 😉 Ook zijn de bruine oogschaduws op de onderste rij, kleuren die ik niet vaak in een palette zie. Een beetje taupe kleur, die mooi matte is. Ook zeker mooi als je wat getinter bent voor een mooie naturel ooglook.

Swatches:
En dan het belangrijkste, de pigmentatie. Nou die is goed. Heel goed. Om verliefd op te worden. Na 1 veeg heb je al een super mooie swatch. Zelfs de lichtere kleuren, geven kleur af. Iets wat niet altijd is. De tweede kleur van de bovenste rij is super mooi als highlighter in je binnenste ooghoek. Wat ook heel fijn is dat je met de lichtere kleuren een basic look kan maken, maar met de donkere kleuren ook zeker goed uit kan pakken voor een smokey eye. Voor ieder wat wils.

001-swatch
Bovenste rij van links naar rechts

002-swatch
Middelste rij van links naar rechts

003-swatch
Onderste rij van links naar rechts

De oogschaduws zijn heel creamy, en brengen heel fijn aan. Ze blenden super makkelijk en mooi uit. Niet dat je amper kleur over heb na een blend sessie. Je hoeft ook niet veel over de oogschaduw heen, 1 keer dippen met je kwast en de kleur is al intens.

Kijk snel mee naar een ooglook die ik er mee maakte. Een iet wat donkere smokey eye.

001003006

Ik gebruikte voor deze look vooral de wat donkere kleuren. Ik gebruikte de goude kleur, alle kleuren van de middelste rij en de bordeaux kleur. Een geslaagde look en nog beter gezegd, een echte ‘Jessica look’! Donkere ogen en felle lippen. Ik hou er zo erg van.

004

De overige producten die ik gebruikt heb:

  • MUA Skin Define Hydro Primer
  • Catrice hd liquid coverage foundation
  • Bourjois perfect 123 cc eye cream
  • MUA Skin Define Hydro Powder
  • Sephora Blush Me! in de kleur pêche tendre n°4
  • W7 Glowcomotion Shimmer Highlighter Eyeshadow
  • Catrice Calligraph Ultra Slim Eyeliner pen

  • L’Oréal Paris Mega Volume Miss Hippie Black Mascara
  • MAC Riri Boy Lipstick

 

Ben jij al bekend met Morphe Brushes of is het helemaal nieuw?
Ik kan je in ieder geval vertellen dat de oogschaduws, maar ook zeker de kwasten, een dikke aanrader zijn.

Liefs Jessica ❤

 

 

Advertenties

3 gedachtes over “Morphe Brushes: 12NB Naturel Beauty Palette!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s