5x Make-up blunders/missers!

13260834_1701010466826854_1169254077_n

Ik zat van de week wat oude foto’s terug te kijken. Ik moest iets op de harde schijf zetten en klikte verkeerd. Maar mijn hemel, wat ik toen allemaal voorbij zag komen! Te erg voor woorden. Nou wil ik niet zeggen dat ik een pro in make-up ben, maar vergeleken met toen lijk ik nu wel een make-up artist haha! En met even kijken kwamen er nog wat make-up blunders naar boven. Lach/lees gezellig mee.

1. Oogschaduw like ABBA
Het eerste wat me opviel, was de oogschaduw (en wat me aanspoorde voor dit artikel). Iets wat ik nog steeds heel graag en veel gebruik. Maar zoveel als ik toen deed, nee! Nummer 1 blunder is dan toch echt wel dat ik OVERAL oogschaduw deed, ver boven m’n crease en onder m’n ogen. En om deze schaamte nog even af te maken, alles in een lichtblauwe kleur. Denk even aan Agnetha van ABBA en je weet precies hoe ik er uit zag. 
1


2. Nude lipstick

De 2de blunder maakte ik met een aankoop van MAC. M’n enige miskoop van MAC, maar gelijk ook de ergste. Ik ben groot Lady Gaga fan, dus toen ze een lipstick samenwerking aan ging met MAC, maakte mijn hart een sprongetje. De 1e lipstick, een Barbie roze, met bijpassende gloss, heb ik onwijs veel gedragen. Dus toen ze een jaar later weer Lady Gaga strikte voor een samenwerking, moest ik hem gewoon hebben. Even snel swatchen op de hand, toch wel even een twijfel.. Maar euj het is van Lady Gaga, dus kopen. Eenmaal thuis deed ik hem op, wat ook gelijk de 1e en de laatste keer was! Mijn hemel, wat stond deze kleur me niet. Hij belandde in mijn make-up lade met MAC lipsticks, waar hij overigens nog steeds ligt. Weggooien ging me dan weer te ver!
image (1)


3. Smokey eye went wrong

Dit is er ook 1 die ik niet snel vergeet. Ook al is deze echt van jaren geleden. Ik ging wat meer in to de make-up, en de smokey eye was het helemaal. We hadden die avond afgesproken om met vrienden wat te drinken en spelletjes te spelen. Ik dacht nog, even wat make-up shoppen, zodat ik die leuke smokey eye kan maken. Ik kocht 1 of ander kitje met zwart en zilver/wit erin. En eenmaal thuis, hop op mijn ogen. Voornamelijk zwart. Veel zwart. En het witte? Dat deed ik onder mijn wenkbrauw. En het zag eruit, wat ik achteraf pas inzag toen ik weer thuis kwam en goed in de spiegel keek. Ik ben altijd in een hurry, maar na dit voorval kijk ik altijd nog even een keer extra in de spiegel haha. En dat gewoon NIEMAND die avond heeft gezegd, uhm Jes, je make-up? Dat kitje belandde thuis gelijk in de prullenbak.
catrice-nov-ed-duo


4. Wenkbrauw teveel geplukt

Nu heb ik het geluk dat ik een pony heb, dus als het epileren misgaat, niemand die het ziet. Of ik teken het gewoon bij. Maar in de tijd dat ik me begon interesseren in make-up, had ik er nog niet zoveel verstand van. Waar was YouTube? En de beautyblogs? Thank god dat Beautygloss die startte haha. Maar oké, terug naar de wenkbrauwen. Ik had toentertijd nog een lok, dus je zag mijn wenkbrauwen gewoon. Tijd om die onder handen te nemen. Maar dat ging een beetje mis. Perfectionistisch als ik was, moest het gelijk zijn, dus op een gegeven moment was er niet veel meer te plukken. En een wenkbrauw potlood, ik wist niet wat het was. Lekker lang voor schut gelopen toen met 2 iele streepjes haar boven mijn ogen!

fdb7c8e04c76240bec2648ffd7d3740b

5. Foundation 
Hoe het kwam weet ik niet, en eigenlijk nog steeds niet. Ik vond (en nog steeds trouwens) de foundations van Bourjois echt top. Maar op de 1 of andere manier werd de foundation na een tijdje op mijn gezicht stik oranje. En het erge, ik had het eerst gewoon niet door. Logisch, want als ik hem op deed, en checkte, was alles mooi qua kleur. Gelukkig duurde deze blunder niet lang, na een tijdje sloeg de foundation al oranje uit met opdoen. Die foundation, die ging gelijk weg, en de rest van de Bourjois foundations ook. Maar de liefde is er nog, de CC cream doet al langere tijd een hele goeie dienst!

healthy_mix_serum_foundation (1)

Goed. Dit waren ze dan wel. Gelukkig gaat het vaker goed dan fout, maar deze blunders, ik vergeet ze nooit meer! En ach, je leert er uiteindelijk wel van. En nu ben ik natuurlijk enorm benieuwd wat jou make-up blunder of misser was. En niet zeggen geen, ik weet zeker dat iedereen wel eens zoiets meegemaakt heeft!  😉 Let me know!

Liefs, Jessica ❤

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s