Outfit: Cactus Vibe!

image

Je kan er niet om heen de laatste tijd. De cactus. Zo’n klein stekelig plantje, wat voor een heuse nieuwe trend zorgt. Je ziet het overal! Natuurlijk als het echte plantje wat iedereen wel in huis heeft staan. Maar ook verwerkt in sieraden, als woonaccessoires en in kleding. En laat ik nou juist dol zijn op kleding, haha!


Skye

Alweer een tijdje terug plaatste ik een online bestelling bij Next. Het werd lekker weer, Skye had een groeispurt gehad en had T-shirts nodig. Al moet ik zeggen, ik heb altijd wel een reden om te shoppen, haha!
Ik zag dit shirtje in de webshop, en klikte hem zonder aarzelen in m’n winkelmandje, hop naar huis. Eenmaal binnen leek het shirtje ONWIJS groot. Jammer, dan nog maar even de kast in. Maar god, ik bleef maar aan dat shirtje denken. Dan maar anders combineren, zoals de grote mensen het ook doen, haha! Shirtje werd een jurkje, leuke panty en stoere sneakers en Skye der fabulous outfit is geboren.

Kijk mee!

3483  3484
Cactus 4  Cactus 3  Cactus 1  Cactus 2

T-shirtje en glitterpanty: Next
Nike Tanjun sneakers via Instagram.
Lang leve instagram. De sneakers waren amper een maand gedragen, hiep hoi!

 

Kyan
Ook Kyan kon natuurlijk niet achter blijven met de cactus trend! Bij het bekende rookworst warenhuis, de Hema, zag ik onwijs leuke shirtjes en een broekje met cactussen. Wel bij de grote jongens, waar mijn kleine smurfje eigenlijk soms nog te klein voor is. Maar ik vind een shirtje wat een beetje oversized valt, wel heel schattig en stoer staan. Helemaal met een stoere sneaker eronder.
Het korte broekje is van een heerlijke sweatstof en de binnenkant is gevoerd met een zacht stofje. Met de hele warme zomerdagen is dat wel te warm, maar aangezien Nederland het vaker bij regen en middelmatige temperaturen houdt, is dit geen probleem. Het shirtje is wel lekker luchtig en valt soepel. Fijn, dat strakke hoeft niet van mij, haha! Stoere sneakers eronder en zo kwam Kyan z’n swag outfit tot stand!

Cactus 7  Cactus 8
Cactus 6  Cactus 9
Cactus 5

T-shirtje en kort broekje: Hema
Nike Priority Sneakers via Zalando
Lang leve peuters die niet snel groeien, verliefd op deze schoenen!

Wagen jullie je aan de cactus trend, of laat je het aan je voorbij gaan?

Liefs, Jessica
!  ❤

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s