DÉ Kylie Jenner Lipkit!

image

Al weken, nee maanden, check ik de website, is het er? Maar helaas, weer uitverkocht.
Waar heb ik het over zal je misschien denken. Nou, Kylie Jenner, ja dat halfzusje van de Kardashian Clan, die heeft een heuse lipstick lijn. En nog wel een populaire ook. Zo populair dat het altijd veelte snel is uitverkocht.
Tot 2 keer toe had ik ze in mijn virtuele winkelmandje, maar blijkbaar was Miss Jenner het daar niet mee eens, want zo snel ik ze er in had gedaan, zo snel waren ze er ook weer uit.

Tot 2 weken terug, ik zat er helemaal klaar voor (lees: laptop, iPad, telefoon, man op zijn telefoon en schoonzusje ook even ingeschakeld). Binnen 1 minuut zaten ze in mijn winkelmandje en nog geen 5 minuten later was ik een flink bedrag armer, maar wel enorm happy, om 0.15u ’s nachts. En nog geen 2 weken later stond de welbekende pakketjes man voor de deur, met MIJN lipkits.
Maaar..wat vind ik er van? Is het echt zo goed zoals Kylie beweert? Blijft het lang zitten?

Kylie verpakking 1     Kylie verpakking 2

Uiterlijk
Ik vind de verpakking van de lipkit mooi. Niet te druk, maar wel overduidelijk te zien van wie het is en waar het om gaat. De welbekende en veel besproken lippen van Kylie staan er op, en ook de kleur van de lipkit is duidelijk te zien aan de voor en achter kant te zien.
Op de achterkant geeft Kylie nog een tip hoe je het beste de lipliner en lipstick kan gebruiken. Ook staat er een ingrediënten lijstje op, veel tekst dus op de achterkant. Voor mij geen probleem, normaal gesproken bewaar ik geen verpakkingen, maar voor Kylie maak ik een uitzondering!

De verpakking van de liquid lipstick is leuk gedaan met die druppels en Kylie der naam in een mooi handschrift. Wat me ook opviel was dat de lipstick best groot en zwaar is. Fijn!! Het borsteltje smeert fijn en neemt het product goed op.
De lipliner is basic, maar herkenbaar door Kylie der handschrift erop, in het klein de naam van de liquid lipstick en op de achterkant de kleur zelf. Dat laatste is handig als je net zoals mij véél lip producten in je stash heb.

Kylie verpakking 3

Candy K en Posie K
En dan natuurlijk, welke kleuren heb je bemachtigd. De bekende Candy K, deze draagt Kylie het vaakst en was ook gelijk de 1e kleur die me opviel. Een nude kleur met een oud roze ondertoon.
En als 2de kleur koos ik voor Posie K. Een iets opvallendere kleur. Roze, niet fel, maar zeker wel een kleur die meer opvalt. Hij word beschreven als ‘dusty mauve pink’. Een pruimkleur, die ook wel wat fuchsia in zich heeft. Best een unieke kleur dus, die je niet snel ziet.

Kylie Swatch

Swatches Candy K en Posie K

De lipliner smeert super lekker, is héél smooth, en zelfs misschien een beetje te. Maar als het puntje goed scherp is kan je er een mooie lijn van trekken. Sowieso een win-win dat je gelijk een lipliner in de goede kleur heb! Scheelt weer zoeken, haha!
Dan de liquid lipstick. Jeeeetje, wat is die fijn zeg! Je hebt maar een klein beetje nodig, met 1 keer dippen kan je heel je lippen voorzien. Smeert mega lekker uit, droogt snel en matte op. En het allerbelangrijkste en wat het voor mij een top product maakt, je voelt het amper zitten. Nee, gewoon niet! Zodra het opgedroogd is, zit het zo vast als een muur. Zelfs na een flinke maaltijd (ik at er spareribs mee, wat al moeilijk eten is zonder lipstick) blijft het goed zitten. Ik ben nogal van het bijwerken, maar bij deze is dit totaal niet nodig.

Kylie Posie K     Kylie Candy K
Links Posie K, rechts Candy K!

Tenslotte nog even de voor- en nadelen!

Voordelen:
– Zacht en goed gepigmenteerd potlood
– Liquid lipstick smeert fijn uit en droogt snel en mooi op
– Blijft onwijs goed zitten
– Je voelt hem niet zitten en trekt niet in de lijntjes
– Geeft niet af, de swatches zaten er na het douchen nog op
– Overleeft zelfs een maaltijd

Nadelen:
– Moeilijk te verkrijgen, altijd uitverkocht
– Prijzig, zeker als je douane kosten moet betalen
– Je kan alleen met Creditcard betalen
– De geur is erg fruitig, dit is een persoonlijk dingetje, maar ik snap dat het te overheersend kan zijn

Worden jullie er hebberig van, of laat je het aan je voorbij gaan?

Liefs, Jessica!  ❤

Advertenties

4 gedachtes over “DÉ Kylie Jenner Lipkit!

 1. Willeke zegt:

  Super gave kleuren zeg! Staat je heel mooi!
  Zelf ben ik niet zo van de lippenstift… of ik denk dat ik gewoon nog niet het juiste product gevonden heb. Ik vind al snel dat ik van die zulu-lippen krijg, dat het doet plakken en als het zo droge is, dan vind ik het weer te droog.

  Ben benieuwd of de verhouding van prijs en hoeveelheid product je ook bevalt!

  Like

  • brabantsemamas zegt:

   Thnks!! 😚😊 Oh ik hou echt van lipsticks! Misschien inderdaad nog niet de goeie gevonden of andere merken proberen? Van dat droge houd ik ook niet van! Ik vind de verhouding van prijs en hoeveelheid goed! Je krijgt zoiezo 2 producten, waarvan de liquid lipstick best een grote verpakking is… En je hebt maar een klein beetje nodig dus doe je echt wel lang mee! 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s